„AJUTOR!!!

Mama mea a dispărut!

A ieșit dimineața din casă și nu s-a mai întors. Este îmbrăcată într-o geacă bleumarin de iarnă, blugi albaștri și cizme negre și are 1,62 m, Cluj-Napoca.

Dacă o vede cineva, vă rog sunați la numarul de telefon 0745990898 !

A plecatr intr-o plimbare la orele 8:30 jumate si nu s a mai intors”, este mesajul de disperare postat pe reţeaua de socializare Facebook.

Rugăciunile noastre sunt în contiuare îndreptate către această mamă a cărei fete… este distrusă, pusă la pământ, răpusă ciob, de lispa uneiîmbrăţişeri materne”, este mesajul de disperare postat pe Facebook,

Caracteristici

Doamna are înălţimea 1.62m, 49 ani, 57 kg. Ultima oară a fost văzută purtând o geaca bleumaren şi blugi albaştri. Dânsa are ochii căprui.

Momente de coşmar pentru o familie din judeţul Cluj-Napoca!

O violonistă, soţie şi mamă a dispărut subit, iar familia este într-o continuă disperare.

Potrivit celor spuse de către fata, mama acesteia a fost sechsetrată şi a sunat pentu a fi eliberată. În schimb¸ răpiorii au cerut suma „modică” de 1.000 de lei.

Fals? Adevăr… încă nu se ştie.

Am luat legătura cu Filarmonica Arad şi Filarmonica Cluj, însă singurele informaţii pe care le-am putut obţine au fost cele cu privire la aferentele ei colaborări.

Nimeni nu ştie, nimeni nu face, deşi…mulţi încearcă şi tot atâtea persoane tac şi nimeni nu catadicseşte să ia atitudine.

Nu s-a certat cu tata!

Conform spuselor fetei, mama “rătăcitoare” nu are probleme sentimentale în ceea ce priveşte relaţia cu al ei bărbat.

“Nu erau probleme”, a spus tânăra!

La momentul actual, căutările sunt în plină desfăşurare, iar autorităţile încearcă să identifice şi să soluţioneze problematica actualului caz.

În cazulul în care o vedeţi pe această doamnă, apleaţi imediat numărul unic de urgenţă, 112!

În momentul în care vom obţine noi informaţii, vă vom ţine la curent cu situaţia actuală.