Din nefericire, doi dintre tineri, în vârstă de 19 şi 22 de ani, implicaţi în accident, precum şi o fată de 18 ani au ajuns la spital, în timp ce a patra victimă, un băiat de 17 ani, şi-a pierdut viaţa.

Eforturi în zadar

La faţa locului s-au deplasat un echipaj de pompieri  un echipaj de prim ajutor SMURD și un echipaj SAJ, care au găsit cele trei persoane spitalizate, conştiente şi cooperante.

În ceea ce priveşte tânărul decedat, acesta a fost găsit prins între fiarele contorsionate ale maşinii, fiind în stop cardio respirator. În ciuda eforturilor depuse de către medici, acesta nu a mai putut fi salvat.

„În accident au fost implicate 4 victime: trei dintre acestea, doi tineri în vârstă de 19 ani, respectiv 22 de ani și o fată învârstă de 18 ani, conștiente și cooperante cu leziuni care nu le-au pus viața în pericol. Toate trei vor fi transportate la spital pentru mai multe investigații medicale.

Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de salvatori, cea de-a patra victimă, în vârstă de 18 ani, a fost declarată decedată la fața locului”, a transmis Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs tragicul accident, autorităţile au iniţiat efectuarea cercetărilor corespunzătoare, la faţa locului.

„La locul evenimentului a fost găsit un autoturism avariat care a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate.

A fost identificat conducătorul autoturismului, un tânăr de 19 ani din Maieru, cât și trei pasageri, o tânără de 18 ani din Maieru, un tânăr de 22 de ani din Valea Borcutului și un tânăr de 17 ani din Parva.

Conducătorul auto, cât și cei doi pasageri de 18 și 22 de ani au suferit leziuni în urma accidentului, fiind necesară transportarea acestora la spital. Pentru tânărul de 17 ani din Parva, din păcate a fost constatat decesul la fața locului”, a transmis Paul Rodilă, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, însă rezultatul a fost negativ.