Un bărbat de 65 de ani din Săcuieni a decedat lovit de un tren între localitățile Șilindru și Săcuieni

Bărbatul de 65 de ani din Săcuieni a decedat joi după ce a fost lovit de un tren pe calea ferată dintre localitățile Șilindru și Săcuieni. Accidentul s-a produs în jurul prânzului. Echipajele medicale mobilizate rapid la fața locului nu au mai putut face nimic util în privința salvării vieții cetățeanului.

Tragicul accident s-a produs în jurul joi în jurul prânzului. „Un bărbat în vârstă de 65 de ani, din Săcuieni, a fost acroşat de tren şi, din păcate, a suferit leziuni care i-au provocat decesul. Trenul circula pe relaţia Oradea – Valea lui Mihai”, a precizat, comisarul-şef de poliție Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.

”Accidentul s-a produs în jurul orei 12.22”, a informat comisar-șef Alina Fărcuța

„Accidentul feroviar s-a produs în jurul orei 12:22, pe tronsonul de cale ferată dintre localitățile Șilindru și Săcueni. Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a mai informat comisar-șef Alina Fărcuța.

Autoritățile abilitate continuă cercetările în acest caz. Acestea sunt efectuate de poliţiştii Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Bihor, sub coordonarea unui procuror de pe lângă Judecătoria Marghita. De asemenea, circulația feroviară a fost întreruptă timp de două ore pe Oradea – Valea lui Mihai. Trenul nu a deraiat sau nu a înregistrat vreo avarie sau defecțiune.

La fața locul s-au deplasat echiape ale Stației de Pompieri Valealui Mihai, echipaje medicale, un elicopter  SMURD de la Jibou

La locul accidentului s-au deplasat de urgență echipajele Stației de Pompieri Valea lui Mihai cu autospeciala de stingere cu apă și spumă, un modul de descarcerare grea și Ambulanța de tip B2, a mai transmis maior ISU Crișana, Camelia Roșca. De asemenea, a intervenit și elicopterul SMURD de la Jibou, Sălaj, însă bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Cel mai probabil bărbatul nu s-a asigurat la trecerea căii ferate sau nu a observat trenul care venea în timpul petrecut în apropierea căii ferate. În urma accidentului, bărbatul a suferit leziuni incompatibile cu viața. Tot în apropierea localității Șilindru a mai avut loc la început de an un accident asemănător.