ACTUALIZARE- Traficul rutier a fost reluat, vineri dimineaţă, pe DN14, la ieşirea din municipiul Sibiu spre Şura Mare, unde o persoană a fost rănită în urma unui accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Un accident a avut loc în această dimineață între 2 autoturisme și o autoutilitară pe DN14. Pompierii au intervenit în descarcerarea unei persoane.

Accidentul dintre 2 autoturisme și o autoutilitară s-a produs pe DN14, la ieșirea din municipiul Sibiu spre Șura Mare. Conform Inspectoratului de Poliție Județean, o femeie, în vârstă de 31 de ani, a intrat pe sensul opus și a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 36 de ani.

În urma coliziunii, autoutilitara a intrat pe sensul opus și a fost lovită de o mașină condusă de o sibiancă în vârstă de 27 de ani. Polițiștii de rutieră au declarat că traficul pe DN14 este blocat.

„ISU Sibiu a intervenit de urgență pe DN 14, iesirea din municipiul Sibiu spre localitatea Șura Mare la un accident rutier produs între trei autoturisme în care au fost implicate 2 persoane. S-a intervenit prompt cu un echipaj de descarcerare, unul de pompieri militari și un echipaj SMURD cu medic. S-a descarcerat o femeie, conștientă”, tramsmit reprezentanții ISU Sibiu.

O femeie a fost descarcerată

În urma accidentului, o femeie a fost descarcerată de către un echipaj de pompieri militari. Din primele cercetări, femeia a fost conștientă pe parcursul operațiunii.

La fața locului s-a intervenit prompt cu un echipaj SMURD cu medic. Conform reprezentanților ISU Sibiu, cele două persoane implicate în accident au primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD. Femeia ce a fost descarcerată a fost transportată la UPU Sibiu, cu diverse traume.

Accidentul s-a produs pe DN14, la ieșirea din municipiul Sibiu spre Șura Mare. O femeie a intrat pe contrasens și a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de către un sibian, în vârstă de 36 de ani. În urma coliziunii, autoutilitara a intrat pe sensul opus și a fost lovită de altă mașină condusă de către o femeie, în vârstă de 27 de ani.

La fața locului au intervenit pompierii pentru a salva o femeie ce a rămas încarcerată după accidentul produs.