În noaptea trecută, un bărbat a decedat după ce a intrat cu BMW-ul într-un cap de pod în localitatea Ciuperceni, Maramureș. Alături de el a mai fost o femeie care a suferit răni grave și care a primit ajutor medical la fața locului

Un bărbat a decedat, noaptea trecută, după ce s-a izbit cu propriul BMW de un cap de pod în localitatea Ciuperceni, Maramureș. La orele 21:12, pompierii au fost solicitați să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență generată de producerea unui accident. Un bărbat rămăsese încarcerat, iar o femeie avea răni multiple în urma impactului. La fața locului s-au deplasat 11 pompieri cu o autospecială de escarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță cu modul de terapie intensivă mobilă.

În accident au fost implicate două persoane. Pompierii ajunși la fața locului au procedat la descarcerarea unei victime și la acordarea primului ajutor medical de urgență celei de-a doua victime. Femeia s-a autoevacuat până la sosirea forțelor și au predat-o conștientă și cooperantă echipajului SMURD. Ea a fost preluată rapid de ambulanța cu modul de terapie intensivă, sosită de asemenea la fața locului. Ulterior ea a fost transportată la UPU Satu Mare pentru continuarea investigațiilor medicale, relatează satmareanul.net.

Din nefericire, victima încarcerată a suferit leziuni incompatibile cu viața.

Șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un cap de pod. Impactul a fost extrem de violent, șoferul decadând pe loc

Din primele indicii ale evenimentului rutier, se pare ca șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un cap de pod. Impactul a fost extrem de violent, șoferul decadând pe loc. BMW-ul este de asemenea foarte afectat.

La fata locului a ajuns și un echipaj de la Poliție care a început anchetarea cazului, încercând să reconstituie filmul tragediei. Cercetările în acest caz continuă pentru a se stabili toate cauzele și împrejurările producerii acestui eveniment încheiat cu pierderea unei vieți umane și cu rănirea alteia. Printre cauze pot fi luate în calcul condițiile meteo nefavorabile, neatenția și viteza la volan, carosabilul umed.

Acest eveniment rutier se adaugă celorlalte evenimente grave care au avut loc la început de an. Poliția recomandă șoferilor să circuleze cu viteza redusă, să aibă autoturismele echipate corespunzător și să fie atenți la condițiile meteo.