Un accident mortal s-a produs în această seară, 1 februarie, pe DN1 Cluj-Napoca-Oradea. Un șofer din județul Neamț și-a pierdut viața în urma accidentului produs între localitatea Morlaca și comuna Poieni.

Din primele informații, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, un șofer în vârstă de 36 de ani, din județul Alba, a pătruns în sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară.

Mașina era condusă de un bărbat de 46 de ani, din județul Neamț. Accidentul s-a produs într-o curbă periculoasă, iar în urma incidentului, bărbatul din Neamț și-a pierdut viața.

Accident pe DN1 E60

Potrivit IPJ Cluj, bărbatul din Alba conducea un ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă și se deplasa pe DN1 E60, din direcția Cluj-Napoca spre Oradea.

Remorca a derapat și a intrat în coliziune cu autoutilitara condusă de bărbatul din Neamț. În urma impactului, autoutilitara a părăsit partea carosabilă, iar bărbatul de 46 de ani a decedat.

Polițiștii au testat cu aparatul etilotest conducătorul ansamblului de vehicule, din Alba, rezultatul fiind negativ.

Intervenția pompierilor

Pompierii care s-au prezentat, de urgență, la fața locului, au găsit trupul neînsuflețit al bărbatului în vârstă de 46 de ani. Din nefericire, traumatismele erau incompatibile cu viața. Potrivit ISU Cluj, alte trei persoane au fost transportate de urgență de către echipele SMURD și SAJ la cel mai apropiat spital.

Din primele evaluări, cele trei persoane prezentau afecțiuni ușoare.

Astăzi, 1 februarie, un bărbat de 46 de ani, din Neamț, a decedat, în urma unui accident produs pe DN1 E60 din direcția Cluj-Napoca spre Oradea. Accidentul s-a produs într-o curbă periculoasă, iar în urma incidentului, bărbatul din Neamț și-a pierdut viața.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, un șofer în vârstă de 36 de ani, din județul Alba, a pătruns în sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu  autoutilitara condusă de bărbatul din Neamț.