Trei persoane au decedat în urma unui accident pe A1 între Deva – Sibiu

Trei persoane au murit, după ce mașina în care se aflau a fost implicată într-un accident, pe autostrada A1. Autoturismul a intrat în coliziune cu o autoutilitară de deszăpezire. Alte două persoane implicate de sex masculin de aproximativ 17 și 20 de ani au primit îngrijiri medicale și au fost transportate la UPU Sibiu, conștiente, dar cu politraumatisme.

Accidentul s-a petrecut pe A1, la km. 270, Săliște, pe sensul de mers Deva – Sibiu. Traficul în zonă a rămas deviat. Polițiștii rutieri sunt la fața locului și efectuează cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-a produs accidentul, a transmis Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Intervenția echipelor medicale și de descarcerare a fost promptă

”La faţa locului echipajele de pompieri militari au intervenit pentru descarcerarea a  trei victime care au fost declarate decedate în urma impactului. Alte două persoane, de sex masculin, în vârstă de circa 17 ani, respectiv 20 de ani au primit îngrijiri medicale şi au fost transportate la UPU Sibiu, conştiente şi politraumatizate”, a transmis Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Autoturismul implicat în accident este înmatriculat în judeţul Bacău. ISU Sibiu a intervenit de urgenţă cu trei echipaje SMURD, o autospecială de transport şi salvare victime multiple, o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă.

”ISU Sibiu a intervenit de urgență cu trei echipaje SMURD, o autospecială de transport și salvare victime multiple, o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere cu apă și spumă”, a detaliat slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

Cercetările în acest caz continuă pentru a se stabili toate condițiile și detaliile care au condus la acest deznodământ tragic. Din primele constatări se pare că principalele cauze ale înfiorătorului accident sunt condițiile meteo nefavorabile, vizibilitatea redusă și viteza neadaptată sezonului de iarnă.