Un tânăr a sesizat sâmbătă noaptea Poliția despre faptul că a fost agresat. Cheful în pandemie de la o cabană din Remetea Chioarului s-a lăsat cu agresiune.

Un tânăr a sesizat sâmbătă noaptea Poliția despre faptul că a fost agresat. Cheful în pandemie de la o cabană din Remetea Chioarului s-a lăsat cu agresiune. Un agent de poliție de la un post de Poliție din Țara Chioarului, arondat Secției de Poliție Rurală Șomcuta Mare, alături de o polițistă de frontieră precum și de alți doi cetățeni, sunt acuzați că ar fi agresat un bărbat în noaptea de sâmbătă spre duminică (16/17 ianuarie 2021).

Incidentul s-a petrecut la o cabană de pe raza comunei Remetea Chioarului, acolo unde polițistul și-ar fi sărbătorit ziua de naștere. Deocamdată nu se știe exact ce anume a determinat izbucnirea scandalului. Însă toate datele indică faptul că atât polițistul, cât și polițista de frontieră, ar fi fost implicați.

Tânărul agresat a ajuns la Unitatea Primiri Urgență Baia Mare

Bărbatul agresat a ajuns la Unitatea Primiri Urgență (UPU) a Spitalului Județean de Urgență Baia Mare. El acuză atât trauma fizică, cât și cea psihică. Ambii angajați ai Ministerului de Interne nu se găseau în timpul serviciului, ci erau în timpul liber.

Tânărul, în vârstă de 25 de ani, din Chelința, a sesizat Poliția despre faptul că ar fi fost agresat, sâmbătă noaptea, de trei persoane, la o cabană privată din localitatea Remetea Chioarului. El susține că principalii agresori ar fi doi bărbați și o femeie, băimăreni, cu vârste între 18 și 24 de ani. În acest caz, a fost întocmit dosar penal, pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș a dispus verificări interne

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș a dispus efectuarea de verificări interne în referitor la această altercație, urmând a fi dispuse măsurile care se impun.

Sosirea Poliției la fața locului a condus la sancționarea contravențională a șapte persoane pentru încărcarea Legii nr. 55 din 2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Polițiștii continuă cercetările pentru lămurirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.