Bărbatul a fost bătut măr și s-a ales cu autoturismul distrus. La acest moment, nu se cunoaște agresorul, întrucât purta cagulă. Prima pistă pe care merg anchetatorii este cea a unei posibile răzbunări, după sesizare.

IPJ Alba-Iulia a confirmat incidentul și asigură cetățenii că fac toate demersurile pentru ca agresorul să fie identificat.

Alba. Atacat cu ranga, în propria mașina

Imaginile au fost surprinse pe camele de supraveghere și identiticarea nu ar trebui să dureze prea mult, deoarece Bistra e o localitate mică. S-a deschis dosar penal pentru loviri și distrugere, rămâne doar ca autorul să fie identificat.

A fost deschisă o anchetă pentru lovire sau alte violențe și distrugere, a fost efectuată cercetarea la fața locului și în continuare se fac cercetări pentru identificarea autorilor.

„ Inspectoratul de Poliție Județean Alba asigură opinia publică de faptul că sunt verificate toate aspectele legate de acest incident și sunt efectuate toate demersurile necesare pentru identificarea și tragerea la răspundere penală a agresorilor”, precizează polițistii.

 Alba– Baruri deschise în anumite localități

Astfel de incidente pot fi de acum înainte des întâlnite, deoarece Alba Iulia a ieșit din scenariul roșu.

Prin urmare, în unele localităli, precum Ciugud, Bistra este permisă funcționarea barurilor. Capacitatea maximă a acestora nu trebuie să depășească 30% din totalul locurilor.