O fetiță de 7 ani și 5 luni din Blaj va putea merge la transplant de celule stem la Viena. Transplantul de celule stem e în valoare de 11.000 de euro.

Mai multe persoane din județul Alba au donat bani pentru ca și fata, în vârstă de 7 ani și 5 luni din Blaj să poată fi operată în străinătate pentru un transplant de celule stem.

Grație donațiilor primite într-un număr foarte mare, Carla, fata de 7 ani și 5 luni, va putea fi operată la Stem Cell Therapy Austria din Viena. De asemenea, familia a reușit să devanseze și data transplantului.

Transplant în valoare de 11.000 de euro

Valoarea totală a transplantului de celule stem se ridică la 11.000 de euro. Banii au fost obținuți de pe urma donărilor din partea oamenilor ce nu au rămas impasibili la această situație.

Copila va fi operată pe 18 februarie la Viena, la Stem Cell Therapy.

”Ceea ce părea imposibil acum o săptămână, azi este o realitate. Cu ajutorul vostru, banii pentru transplantul necesar Carlei au fost strânși!Nu am cuvinte să vă mulțumesc tuturor, cunoscuți și necunoscuți: celor care ați donat, ați distribuit, ați organizat licitații pentru produse și oferte.

Veți fi pomeniți în rugăciunile noastre tot restul vieții! Și pentru că, după atâta timp, o veste bună nu vine singură, am reușit să stabilim un termen mai apropiat pentru transplant, așa că în 18 februarie vom fi la Viena!!

Vă vom ține la curent cu demersurile noastre.Dumnezeu să vă binecuvânteze!” a scris mama Carlei, Ana Suciu, pe pagina ei de Facebook.

Diagnostic sumbru

Carla Dorottya, în vârstă de 7 ani și 5 luni, a fost diagnosticată cu sindrom hiperkinetic, crize de afect, anemie severă, tulburări din spectrul autist.

Datorită donărilor din partea oamenilor, fata va fi operată pe 18 februarie 2021 la Spitalul Stem Cell Therapy din Viena, Austria. Transplantul de celule stem valorează 11.000 de euro.