Alba. După ce mama lui a fost salvată de către medici, în urma infectării cu COVID-19, un bărbat a decis să mulțumească personalului medical printr-un gest iești din comun.

El a scris o scrisoare de câteva rânduri prin care a transmis un mesaj puternic de mulțumire pentru faptul că i-au salvat mama, în vârstă de onorabila vârstă de 92 de ani. Bărbatul a dorit să rămână anonim și a semnat scrisoare cu ,,un necunoscut”.

În textul scrisorii era specificat faptul că medicii sunt cu adevărat implicați în salvarea oamenilor infectați cu COVID-19. Redăm mai jos textul scrisorii, conform Alba24.ro:

„La Spitalul Municipal Aiud, juramantul lui Hipocrate este respectat și cinstit. Senior de 92 de ani infectat cu virusul Covid 19 și externat în stare bună. Mulțumiri corpului medical ( medici, asistenți, infirmieri) pentru dedicație și respect pentru pacient.

Succes în continuare în misiunea nobilă pe care o aveți în fiecare moment.

Un necunoscut”

Alba. Gest ieșit din comun într-o perioadă dificilă pentru medicii din spitale

De asemenea, reprezentanții spitalului l-au întrebat motivul pentru care a decis să redacteze o scrisoare medicilor de la Spitalul Municipal Aiud. Bărbat a declarat că a înțeles cât de importantă este munca medicilor în această perioadă. Totodată, fără ei, mama lui nu ar fi reușit să scape cu viață după infectarea cu COVID-19.

”Tocmai pentru ca trecand prin aceasta experienta am inteles efortul personalului medical și am ținut să le mulțumesc.Tocmai pentru ca public apar mai ales chestiuni negative.

Am avut mari emoții și mi-era îngrozitor de teama că mama se va stinge iar acum aș vrea sa împartasesc bucuria imensă pe care o simt, aș vrea să simtă și alții recunoștința fața de efortul eroilor în alb”, se arată într-o postare făcută public pe Facebook, de reprezentații spitalului din Aiud.

Scrisoarea a devenit repede virală în spațiul virtual și a strâns numeroase reacții pozitive.