Conform Insepectoratului de Poliție Județean ( IPJ) Alba,un tânăr dintr-un sat din Alba  a fost reținut după ce l-ar fi lovit pe un altul și i-ar fi produs bagube la anvelopele autoturismului. Tot scandalul a pornit pe fondul geloziei, iar tânărul de 23 de ani a început să-l agreseze fizic, după care a trecut la distrugerea autoturismului.

Potrivit comunicatului transmis AGERPRES, Secția 2 Poliție Rurală Vințu de Jos a reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 23 de ani, din Balomirul de Câmp.

Tânărul este cercetat pentru infracțiunea de lovire și alte violențe, tulburarea liniștii publice și distrugere.

Lovire și distrugere din cauza geloziei

Pe 27 ianuarie, în jurul orei 17.00, pe fondul geloziei, tânărul l-ar fi lovit pe un altul de 21 de ani cu domiciliul în Cugir. De asemenea, făptașul i-ar fi distrus, prin înțepare, anvelopele autoturismului.

,,În urma incidentului, victima a suferit leziuni pentru a căror vindecare are nevoie, potrivit concluziilor medico-legale, de 30 – 35 de zile de îngrijiri medicale”, se precizează în comunicat.

Vineri, 29 ianuarie, tânărul reținut va fi prezentat procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Închisoare între 3 luni și 2 ani

Conform legii în vigoare, tânărul de 23 de ani riscă închisoare de la 3 luni la 2 ani sau amendă pentru lovirea sau orice acte de violență cauzatoare de suferințe fizice.

În cazul leziunilor traumatice ce necesită îngrijiri medicale de cel mult 90 de zile, se pedepesește cu închisoare de la 6 luni la 5 ani sau cu amendă.

În decurusul zilei de azi, 29 ianuarie, un tânăr de 23 a fost reținut pentru lovire și tulburarea liniștii publice. Conform Insepectoratului de Poliție Județean ( IPJ) Alba,tânărul din Balomirul de Câmp ar fi lovit pe un altul și i-ar fi produs bagube la anvelopele autoturismului.

Conform comunicatului AGERPRES, victima a suferit leziuni pentru a căror vindecare se necesită îngrijiri medicale între 30-35 de zile. Tânărul vătămat are domiciliul în Cugir.