Alba. Spaimă în Blaj, după ce doi tineri au spart o casă și au furat mai multe bunuri, iar unul dintre ei a  condus o mașină fără a avea permis. Cei doi au lovit două mașini, dintre care un taxi din care au furat aparatul de taxat.

Polițiștii au pornit în urmărirea celor doi teribiliști și au reușit să rețină pe tânărul care a condus mașina. Celălalt a reușit să scape și este căutat de oamenii legii.

Conform polițiștilor, prejudiciul cauzat de cei doi este de aproape, 30.000 de lei. Totodată polițiștii au efectuat mai multe percheziții domiciliare pentru documentarea activității infracționale a celor doi minori.

Alba. Teribiliști pe patru roți, pericol pentru oameni

Joi, 20 mai, tânărul, în vârstă de 22 de ani,  ce a condus fără permis a fost reținut pentru 24 de ore. El este bănuit de distrugere și furt în scop de folosință.

Incidentul s-ar fi produs în noaptea de 12/13 mai, când împreună cu alt tânăr de 24 de ani ar fi intrat într-o locuință și au furat ceasuri, parfumuri și aparatură electrică. De asemenea, cei doi au decis să fure și mașina parcată în curtea imobilului, informează Inspectoratul de Poliție Județean.

În timp ce conduceau, pe raza municipiului Blaj, ar fi lovit două mașini. Una dintre ele a fost un taxi din care au reușit să fure aparatul de taxat.

Polițiștii au reușit să recupereze o parte din bunurile sustrase de cei doi hoți în urma mai multor percheziții la imobilele de domiciliu. Conform oamenilor legii, prejudiciul se ridică la aproape 30.000 de lei, fiind recuperat în proporție de 50 %.

În cursul zilei de azi, persoana reținută va fi prezentată în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Polițiștii sunt încă sunt în căutarea celuilalt tânăr ce este bănuit că a fost părtaș la săvârșirea infracțiunilor.