Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean ( IPJ) Alba, un bărbat s-a prezentat la Postul de Poliție Vințu de Jos cu un portmoneu în care era suma de 1.777 și diverse acte.

Conform comunicatului transmis, marți, AGERPRES, bărbatul a găsit portofelul pe marginea drumului. Păgubașa e o femeie ce a uitat portofelul pe plafonul mașinii.

„În dimineaţa zilei de 26 ianuarie, la Postul de Poliţie Vinţu de Jos s-a prezentat domnul Man Aurel, de 61 de ani, din cartierul Oarda al Municipiului Alba Iulia, care a predat un portmoneu în care se afla suma de 1.777 lei, carduri şi documente, despre care a declarat că l-a găsit pe marginea drumului, pe raza localităţii Vinţu de Jos, în timp ce se îndrepta spre locul de muncă”, arată sursa citată.

Proprietara portmoneului este o femeie de 47 de ani

Polițiștii au reușit să identifice proprietara portmoneului, o femeie de 47 de ani. Femeia se afla la cumpărături la un magazin din Vințu de Jos când și-a uitat portmoneul pe plafonul mașinii.

Femeia le-a transmis polițiștilor că se pregătea să ceară ajutorul lor pentru a găsi portmoneul pe care-l pierduse.

Bărbatul  care a găsit portofelul, în vârstă de 61 de ani, a dat dovadă de spirit civic și s-a prezentat cu portofelul la sediul poliției din Vințu de Jos.

Portmoneul împreună cu banii și toate actele din el a fost restituit femeii, iar polițiștii au felicitat pe domnul Man Aurel, în vârstă de 61 de ani, pentru spiritul civic de care a dat dovadă.

În dimineața zilei de marți, 26 ianuarie, bărbatul a găsit un portofel pe marginea drumului în comuna Vințu de Jos. El s-a prezentat la sediul de poliție din localitate în vederea restituirii portmoneului. În el se afla suma de 1.777 de lei, acte și numeroase carduri.

Vințu de Jos este situat pe malul râului Mureș, în centrul Județului Alba. În centrul localității există a importantă stație CFR și o fabrică de încălțăminte