Update. Anchetatorii din Caraș-Severin au revenit cu detalii și spun că este vorba despre o sinucidere. Fostul primar s-a împușcat cu arma de vânătoare pe care o deținea legal. Soția lui este cea care a anunțat de urgență Poliția. La acest moment, e în stare de șoc.

„În acest moment, o echipă operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin se află la faţa locului în vederea efectuării cercetării şi stabilirii împrejurărilor în care a survenit decesul. Din verificările efectuate până în prezent, arma de vânătoare este deţinută legal de bărbatul în cauză”, a precizat IPJ Caraș Severin, pentru Agerpres.

Alertă în Caraș-Severin. Membrii PNL spun că avea depresie post-COVID

Gestul fostului primar Dănilă i-a șocat pe colegii lui din PNL.  Senatorul Marcel Vela a transmis pe Facebook un mesaj de condoleanțe și spune că se confrunta cu o depresie post-COVID.

„Camaradul nostru, Emanuel Dănilă, Manu de la Bocşa, astăzi s-a ridicat la Cer prin voinţa lui. Este un gest tragic şi disperat, într-o lună a durerii şi a patimilor, generat de o depresie post-COVID, din cauza căreia a şi demisionat din funcţia de primar. Era un om bun şi harnic, un coleg sincer şi devotat, un spirit liber şi un rebel frumos. Condoleanţe familiei îndurerate, alături de care noi, Filiala PNL Caraş-Severin, vom fi mereu! Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească!”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a PNL Caraş-Severin şi semnat de senatorul Marcel Vela.

Știre inițială

Primele date transmise de IPJ Caraș- Severin arată că a fost sau s-a împușcat în cap. Oamenii legii nu exclud o variantă de suicid. Au întocmit dosar penal pentru moarte suspectă.

Apropiații primarului spun că era foarte deprimat în ultima perioada din cauza problemelor de sănătate. A fost ales primar în septembrie 2020, însă, a demisionat din motive medicale. El a fost infectat cu COVID -19.