De peste trei ani de zile, Andreea Floare, din Sibiu, se luptă zi de zi cu o boală care o pune mereu în gardă. Tânăra nu ştie absolut niciodată când va sosi din nou vremea în care va fi obligată să depindă de un scaun cu rotile pentru a se putea deplasa şi dacă va putea vreodată să aibă o viaţă normală, fără să simtă frica de a-i recidiva condiţia medicală.

În momentul de faţă, tânăra este la un moment de cumpănă, în care are nevoie, din nou, de implicarea comunităţii care, de când se ştie, a susţinut-o.

Concret, Andreea Floare duce o luptă cruntă cu o boală numită ataxie spinocerebeloasă și encefalopatie mitocondrială, iar pe cât de greu de pronunţat ar fi aceasta, pe atât de gravă şi este. Boala îi răpeşte, zi de zi, puţin câte puţin din pofta de viaţă de a trăi.

Fata are totuşi o şansă de recuperare, însă cu toate acestea, la fel cum se întâmplă în marea majoritate a cazurilor, este costisitoare, iar mama acesteia nu îşi poate permite să susţină costurile de una singură.

Mesajul postat de Andreea Floare

„Eu urmează sa plec la Istanbul în luna mai pentru investigații, analize și tratament pentru că lucrurile s-au înrăutățit. Credeți-mă că nu e ușor pentru mine să scriu aceste lucruri. Am nevoie de ajutor pentru că nu-mi permit să acopăr toate costurile pe care le implică vizita la spital. Tratamentul ce-l voi primi acolo este puțin mai special și, desigur, costisitor. Astfel că vă cer ajutorul. Vă mulțumesc! Dumnezeu să vă răsplătească înzecit!”, este mesajul pe care tânăra îl transmite comunității sibiene.

Andreea le dă o alternativă celor care vor să ajute şi care vor rămâne şi cu o amintire a gestului lor. Mai exact, aceştia pot cumpăra una din cărţile scrise de către fată, având astfel şansa de a se bucura de o impresionantă lectură, făcând în acelaşi timp o faptă bună.

Nume: Dra Floare Andreea-Ioana

IBAN: RO61BRDE330SV05550373300 in RON,B.R.D. – G.S.G. codul SWIFT: BRDEROBU

Andreea Florea