Joi, 11 martie, vremea se va menține rece în cea mai mare parte a țării. Precipitațiile se vor rări și vor cădea cantități reduse față de miercuri, 10 martie, anunță ANM.

Temperaturile vor fi scăzute pentru această perioadă a anului, în special în zona de sud a țării. În Transilvania și nordul Moldovei va ninge slab la munte. În Oltenia, vestul Munteniei și sudul Dobrogei va ninge slab în cursul dimineții. Spre seară, cerul va fin înnorat în cea mai mare parte a țării. Local se vor înregistra precipitații slabe cantitativ. În nord și vest vor predomina ninsori.

Vremea se menține rece în cea mai mare parte a țării

În a doua parte a zilei, vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte. Pe timpul nopții vântul se va intensifica și în alte zone din țară. Temperaturile maxime vor fi înter 1 și 9 grade Celsius, iar minimele se vor încadra în -10 și -2 grade Celsius, în special în vestul țării.

Codul galben de ninsori nu va mai fi în vigoare în capitala țarii, însă cerul va continua să fie înnorat. Temperatura maximă va fi de două grade Celsius, în timp ce minimele vor ajunge până la -6 grade Celsius.

Codul galben, emis ieri, a fost valabil de la ora 11:00, 10 martie până în această dimineață la ora 6:00. Meteorologii au anunțat că se vor înregistra ninsori însemnate cantitativ ( 15-20l/mp) în Oltenia, Muntenia, Carpații Meridionali și de Curbură.

Joi, 11 martie, vremea se menține rece

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat că astăzi, 11 martie, vremea se meține rece în toate regiunile din țară. În Transilvania și Muntenia va ninge slab la munte, iar temperaturile maxime se vor înregistra între 1 și 9 grade Celsius. Temperaturile minime vor fi între -10 și -2 grade Celsius. Local se vor înregistra precipitații slabe cantitativ.

Precipitațiile se vor rări și vor cădea cantități reduse față de miercuri, 10 martie, anunță ANM.