Un accident s-a produs joi seara, pe autostrada, în județul Arad. Accidentul a fost provocat de un tânăr inconștient ce s-a urcat la volan fără a avea permis. În urma accidentului două persoane și-au pierdut viața.

Inspectoratul Poliției Județean Arad informează că accidentul a fost provocat de un tânăr de 29 de ani ce nu avea permis de conducere. Accidentul s-a produs pe A1, la kilometrul 526, pe sensul de mers Timișoara-Arad.

În accident au fost implicate două autoturisme, în unul dintre acestea fiind șsapte persoane, iar în celălalt o persoană.

Tânărul în vârstă de 29 de ani a pierdut controlul mașinii și a intrat în coliziune cu parapetul median. Autovehiculul a luat foc și a fost izbită de un autoturism în care se aflau șapte persoane.

„La faţa locului au decedat două persoane: un minor de aproximativ 3 ani şi un bărbat de 45 de ani. Alte cinci persoane au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, dintre care trei minori, cu vârste între 2 şi 14 ani, şi doi adulţi, de 20 şi 29 de ani”, arată IPJ.

Accident produs de un tânăr fără permis

Polițiștii au testat conducătorii autoturismelor cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ. În urma verificărilor făcute de către cei de la Inspectoratul de Poliție Județean Arad, s-a stabilit că tânărul care a condus primul autoturism, în vârstă de 29 de ani, nu deține permis de conducere.

Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducere fără permis.

Traficul a fost blocat pentru aproximativ două ore, fiind deviat pe la nodul rutier din Seceani spre DN 69, informează AGERPRES.

Un copil de 3 ani și-a pierdut viața

În urma accidentului ce s-a produs joi seara, două persoane și-au pierdut viața. Din nefericire, printre victime se află un copil de doar trei ani. Totodată, celelalte persoane au fost transportate la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale necesare.

Tânărul ce a produs accidentul a pierdut controlul mașinii și a intrat în coliziune cu parapetul median. Polițiștii au descoperit că șoferul autoturismului ce a luat foc nu avea permis de conducere.