Aurora Ardelean a fost audiată cu mandat de aducere și a spus câteva lucruri esențiale polițiștilor. Orice schimbare de domiciliu, de contact se comunică imediat organelor judiciare. În caz contrar, este pasibilă de amendă. Nu a negat relația extrem de apropiată pe care o avea cu Ioan Crișan de un deceniu, ba chiar le-a mărturisit oamenilor legii, potrivit surselor noastre, că se comportau ca o familie. Crișan ar fi păstrat o relație strict formală cu soția sa.

Cum justifică Aurora Ardelean prezența în locul în care a sfârșit Ioan Crișan

Aurora Ardelean a spus că se afla în zonă, la scurt timp după ce Ioan Crișan a sfârșit crunt în explozie, deoarece în ziua respectivă plănuiau să meargă în comuna Iratoșu, unde Crișan avea crescătoria de somn african, iar ea este consilier local.

Ardelean a numit câțiva oameni de afaceri cu care Crișan avea parteneriate comerciale, însă, prevederile penale împiedică dezvăluirea identității lor la acest moment.

Anchetatorii iau în calcul mai multe ipoteze și valorifică orice informație pe care o primesc.

La acest moment, Ardelean s-a retras la rudele din Iratoșu, deranjată fiind de prezența reporterilor în căutare de noi informații. Totodată, s-a arătat și supărată de faptul că asupra sa au planat mai multe suspiciuni. Le-a mărturisit polițiștilor că nutrea sentimente sincere față de Ioan Crișan.

Totuși, cine l-a ucis pe Ioan Crișan?

Este întrebarea momentului, nu doar din curiozitate, ci din dorința oamenilor de a se simți în siguranță pe stradă.

Toate sursele oficiale și neoficiale din MAI au ajuns la o primă concluzie: bomba a fost montată de un profesionist, care a vrut să dea un semnal de alarmă.

Despre ultimele ipoteze lansate de anchetatori privind uciderea lui Ioan Crișan puteți citi aici, într-un articol semnat de jurnalistul Dan Andronic. Informațiile sunt în exclusivitate și provin din surse demne de încredere.

Vă reamintim, Ioan Crișan a decedat săptămâna trecută, în centrul Aradului, în timp ce  mașina pe care o folosea zi de zi a explodat.

El deținea prima crescătorie de somn african din țară.

sursă foto: Facebook Aurora Ardelean