Arad. Autoritățile locale pregătesc noi acțiuni pentru promovarea vaccinării în rândul arădenilor.

Un marș al bicicliștilor va avea loc duminică, 16 mai, începând de la ora 15:00, unde toți pasionații de acest sport sunt invitați. Punctul de plecare va fi de pe platoul din fața Primăriei Arad.

Acestă acțiune vine după maratonul de vaccinare ce a avut loc în Palatul Administrativ. Aproape 1000 de arădeni s-au prezentat la eveniment și s-au imunizat cu serul produs de compania Pfizer BioNTech. Oamenii s-au prezentat fără programare, doar cu actul de identitate, relatează aradon.ro.

Arad. Pedalare pentru vaccinare!

Reprezentanții Primăriei Arad au decis să organizeze, peste două săptămâni, o nouă ediție a Maratonului Vaccinării exact în aceeași locație.

Toți cei care s-au vaccinat la maraton se vor prezenta, peste 21 de zile, la centrul de vaccinare de la Cinematograful Arta pentru a primi rapelul.

Duminică, 16 mai, bicicliștii se vor alătura promovării campaniei de vaccinare. Inițiativa a venit de la viceprimarul Lazăr Faur, care a invitat pe toți pasionații de ciclism să participe  într-un număr cât mai mare la marșul bicicliștilor. Punctul de plecare va fi de pe platoul din fața Primăriei.

Turul bicicliștilor are ca si scop promovarea imunizării populației împotriva noului coronavirus. Marșul va avea ca și punct de sosire Cinematograful Arta, unde o parte dintre participanți se vor vaccina.

Proiectul este realizat cu ajutorul Euromediu și Asociațiile Bicicliștilor Amatori Arad.

Duminică, 16 mai, din fața Primăriei Arad, de la ora 15:00, iubitorii ciclismului vor avea posiblitatea de a promova vaccinarea pe două roți. La Maratonul de Vaccinare ce a avut loc cu câteva zile în urmă s-au imunizat aproape 1.000 de persoane. Municipalitatea are în plan să organizeze, peste două săptămâni, un alt maraton al vaccinării.

Toți cei care s-au vaccinat la maraton se vor prezenta, peste 21 de zile, la centrul de vaccinare de la Cinematograful Arta pentru a primi rapelul.