Arad. Un bărbat în vârstă de doare 42 de ani a decis să-și pună capăt zilelor aruncându-se sub un tren.

Fiul a doi dascăli suferea de ani buni de o formă severă de depresie. Cei apropiați  au încercat să-l ajute prin toate mijloacele posibile, dar nu au reușit să-l scape de boala secolului nostru.

Sorin Prundan, bărbatul ce s-a aruncat în fața trenului, suferea de mai bine de șapte ani după pierderea tatălui. Mama lui a fost alături de el mereu, iar duminică a anunțat autoritățile după ce fiul a înștiințat-o pe mamă că merge să se sinucidă.

Arad. Sinucidere datorită depresiei severe

Din primele cercetări, bărbatul s-a așezat pe calea ferată și și-a așteptat sfârșitul. Toți cei care l-au cunoscut au precizat că era un om extraordinar înainte de-a fi lovit de depresie.

„Avea două facultăți absolvite și era un băiat extrem de cuminte, foarte la locul lui. Provenea și dintr-o familie bună și era o plăcere să stai de vorbă cu el. A avut unele probleme și din păcate astea l-au afectat atât de tare încât l-au împins să facă acest gest”, povestește un cunoscut al acestuia, potrivit specialarad.ro.

Și-a pus capăt zilelor în comuna Glogovoț

Polițiștii au fost informați că la 150 de metri de trecerea la nivel cu calea ferată din comuna Glogovăț se află sancționt corpul unei persoane. La fața locului s-au deplasat polițiștii de la Poliția Transporturi și un echipaj al ambulanței.

Din primele verificări, a reieșit că este vorba de un bărbat de 42 de ani din municipiul Arad. Se pare că acesta ar fi fost lovit de un tren marfar, care circula pe sensul Glogovăț spre Arad. În urma impactului bărbatul a decedat. Mecanicul de locomotivă a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

De asemenea, bărbatul figura ca dispărut de la domiciliu din dimineața zilei de 25 aprilie. În cauză a fost întocmit dosar penal, pentru ucidere din culpă”, se arată într-un comunicat al IPJ Arad.