Corul dirijat de Robert Daniel Rădoiaș va interpreta cântece specifice sărbătorilor de iarnă din repertoriul românesc și străin: ”Tatăl nostru” (Dan Voiculescu), ”Iată, vin colindători / Gazde mari, nu mai dormiți” (Tiberiu Brediceanu); ”O, ce veste minunată! / Plecarea magilor” (D.G. Kiriac); ”La Vifleem colo-n jos” (Nicolae Lungu), ”Vine Crăciunu pe sară” (Nicolae Ursu); ”Sus la poarta raiului” (Emil Monția); ”Noi umblăm și colindăm” (Mihai Bârcă); ”Ce bucurie ar fi!” (Dani Constantin); ”White Christmas” (Irving Berlin); ”Ring, Christmas Bells” (Mikola Leontovici); ”We Wish You a Merry Christmas” sau ”Cântec de Crăciun” (Gheorghe Budiș) sunt doar câteva dintre cântecele pe care le vor interpreta coriştii Filarmonicii.

“Colindele corului academic ajung și în acest an în casele dumneavoastră, dacă acceptați invitația la întâlnirea noastră virtuală din seara de Ajun, joi, 24 decembrie 2020, de la ora 19.00, pe pagina de facebook a Filarmonicii Arad. Chiar dacă trăim un altfel de decembrie și nu putem să ne umplem sufletele de bucuria colindatului împreună, pătrundem de departe în căminele Dumneavoastră, împărtășindu-vă emoțiile noastre prin minunatele refrene binevestitoare. Nașterea Domnului să ne aline dorul, să ne tămăduiască sufletele, să ne lumineze casele!”, au transmit reprezentanții Filarmonicii.

Concertul va fi difuzat pe pagina de Facebook a Filarmonicii Arad în Ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie, de la orele 19.00. Organizatorii și maeștrii promit că emoțiile și fiorii treziți la viață de căldura colindelor vor prilejui amintirile copilăriei și a unei lumi care în mare măsură nu mi există.