Lupta internă din PNL continuă, iar deciziile din cele mai mari partide influențează viața tuturor românilor. Orban l-a atacat subtil pe Florin Cîțu, contracandidatul său.

Liderul liberalilor spune că la Congres se discută cu fiecare delegat în fiecare parte.

Ce le promite Orban liberalilor

La Congresul din toamnă, unde vor participa 5.000 de delegați, nu trebuie numărate filialele, ci trebuie vorbit cu fiecare delegat în parte. Felul meu de a face campanie este acela de a avea o relație cât mai bună cu liderii filialelor, cu reprezentanții PNL în administrația locală și în administrația centrală, și îmi voi face campanie la fiecare membru al Partidului Național Liberal și la fiecare delegat.

Aproape toată viața mea s-a identificat cu viața Partidului Național Liberal, după septembrie 1990, când am intrat în PNL, și știu că am sprijinul multor colegi din partid.

Atunci când ești la guvernare oamenii te apreciază pentru ceea ce faci. Pentru noi, este foarte important ca, atât la nivel central, guvernamental, cât și județean și local, oamenii să știe că avem două, trei, patru proiecte pe care le putem finaliza până în 2024. Nu e complicat, e nevoie de organizare și de o evaluare a tuturor surselor de finanțare dar și de o bună organizare a implemenntării lor, a declarat Orban, imediat după vizita din Arad.

Orban crede că va fin nou președintele PNL și fără spirinul Clujului

El a explicat că nu a avut sprijinul Clujului nici la Congresul trecut. Liderii PNL și-au declarat deja susținerea față de Florin Cîțu, actualul premier, după ce au pierdut funcția de prefect.

Vă reamintesc că și la Congresul trecut nu m-a susținut Clujul și am luat cel puțin o treime din voturile delegaților din Cluj pentru că eu cunosc personal toți primarii și consilierii județeni PNL și țn cooperarea noastră în ultimii zeci de ani am arătat că sunt un om de încredere,  a declarat Ludovic Orban, citat de Antena3.