Drast Company va ridica Centrul Multifuncțional pentru Persoane din Zone Urbane Marginalizate – Zona Tarafului

Contractul cu privire la construirea Centrului Multifuncţional de pe strada Tarafului, a fost atribuit de către Municipiul Arad, beneficiar al finanţării proiectului „Îmbunătăţirea regenerării fizice, economice şi sociale a comunităţilor marginalizate în municipiile reşedinţă de judeţ din România”.

Potrivit avizului primit, a fost necesară modificarea soluției tehnice

Potrivit primăriei, o serie de activităţi complementare şi integrate vor fi efectuate, iar prestarea serviciilor sociale va fi realizată de către partenerul de proiect, respectiv Direcţia de Asistenţă Socială Arad.

„În urma obținerii avizului eliberat de ISU, a fost necesară modificarea soluției tehnice, conform avizului emis. În cadrul obiectivului de investiţii se vor implementa activităţi complementare şi integrate cum sunt şi îmbunătăţirea serviciilor sociale, educaţionale şi cultural – recreative, alături de asigurarea unor spaţii publice urbane facile activităţilor şi beneficiarilor proiectului.

Prestarea serviciilor sociale se va face de către partenerul de proiect – Direcţia de Asistenţă Socială Arad, care este acreditat ca furnizor de servicii sociale şi oferă servicii similare la nivelul Municipiului Arad”, se arată în anunțul publicat de Primăria Municipiului Arad în Sistemul Electronic de Achiziții Publice.

Dotările Centrului Multifuncţional

Centrul de faţă se va bucura numeroase săli de mese, spaţii de joacă destinate copiilor, camere de lectură, săli de consiliere, centre medicale şi grupuri sanitare, toate putând fi utilizate şi de către persoanele cu dizabilităţi.

Doar o singură ofertă depusă: Drast Company

Potrivit Sistemului Electronic de Achiziții Publice, se pare că nu s-a depus decât o singură ofertă, care a fost aleasă drept câştigătoare. Astfel, semnarea contractului cu numărul 17038 a avut loc pe data de 4 martie, între Primăria Municipiului Arad şi Drast Company SRL. Valoarea aferentă a acestuia este în cuantum de 4.047.405 lei.

În Arad, firma câştigătoare a devenit cunoscută odată cu finalizarea lucrărilor efectuate la Stadionul Francisc Neumann din municipiu.