Inspectoratul pentru Situații de Urgență(ISU) Arad a confirmat incidentul. De asemenea, conform regulilor specifice acestor cazuri, a fost întocmit dosar penal pentru moarte suspectă.

  Am fost solicitați pentru a interveni într-o locuință din localitatea Șagu. Un vârstnic a recurs la metode de suicid prin autoasfixiere în urma gândurilor ce îl măcinau. La fața locului am intervenit alături de 10 voluntari, aceștia deplasându-se la locul intervenției cu mijloace personale. Trei voluntari au ajuns la fața locului cu câteva clipe înaintea detașamentului SMURD din Vinga, dar a fost prea târziu. Manevrele de resuscitare conform protocolului nu au mai putut să îi salveze viața”, au precizat Pompierii Voluntari din Șagu,  pentru aradon.ro

Duckadam este unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști din țară. A fost  supranumit „Eroul de la Sevilla”. În finala Cupei Campionilor Europeni din 1986 a apărat toate cele patru lovituri de la 11 metri pentru a aduce trofeul echipei sale, Steaua București, scrie Wikipedia.

Arad. De ce aleg tot mai multe persoane să se sinucidă

Numărul persoanelor care și-au pus capăt zilelor a crescut alarmant. Din nefericire, printre acestea, se află și adolescenți. Pandemia care, a însemnat izolare nu este singura cauză. În cazul persoanelor vârstnice, intervine sentimentul de inutilitate. Resimt singurătatea, abandonul. În ceea ce îi privește pe adolescenți, ultimele cazuri au arătat că divorțurile părinților, abzurile din familie i-au afectat. În Sibiu, o fată de numai 12 ani a ales să se arunce în fața trenului, nu înainte să explice într-un bilet că a copleșit-o divorțul părinților.

Totodată, specialiștii în sănătate mintală atrag atenția că depresia începe la vârste fragede.

„Cu cât este mai mic un copil, cu atât este mai greu să dăm un diagnostic precis, fiindcă boală nu vine cu simptomele ei obişnuite. Un copil care plânge des, este timorat, nu vrea să se joace cu ceilalţi copii şi  acuză mereu dureri de cap şi de burtă, suferă foarte probabil de depresie”, afirmă psihiatrul german Frank Joseph Freisleder, considerat expert în probleme psihiatrice la copii.