Familia Crișan a interzis Aurorei Ardelean să se prezinte la funeralii. Ea a recunoscut că a avut o relație cu omul de faceri Ioan Crișan timp de 10 ani și lucra la firma sa.  În dosarul privind asasinarea acestuia, are calitate de martor. De supravegerea cercetărilor se ocupă șeful Poliției Române, chestorul Benone Matei, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul General.

Sunt analizate mai multe piste, iar o primă concluzie este cea potrivit căreia uciderea lui Crișan ar avea legătură cu partnerii de afaceri. Cazul a creat panică în rândul tuturor românilor, având în vedere modul tragic în care a sfârșit.

Crișan a murit în explozia maşinii sale în dimineaţa zilei de 29 mai, imediat după ceăși băuse cafeaua la un local din centrul Aradului.

Familia a cerut, de asemenea, ca jurnaliștii să le respecte durerea. Deranjată de insistența presei a fost și Aurora Ardelean. S-a retras a rudele din Iratoșu. Ea a spus anchetatorilor că se afla la locul tragediei după scurt timp.  Ar fi urmat să plece împreună la Iratoșu. A mărturisit politiștilor că avea sentimente sincere față de Ioan Crișan, cel care păstra o relație strict formală cu soția sa, potrivt unor surse din IGPR.

Arad. Cine l-a ucis pe Ioan Crișan?

Suspecți de uciderea lui Crișan ar fi cinci persoane, dar până la acest moment nu există o măsură de reținere a acestora.

Au fost efectuate mai multe perheziții, în căutare de probe. Afaceristul avea o fermă de somn african, amenajată în perimetrul unei foste fabrici de cânepă situată la câțiva kilometri de municipiul Arad. Ferma are 22 de bazine alimentate cu apă termală provenit dintr-un foraj adânc de 900 de metri.  O parte dintre acestea sunt populate de zeci de tone de pește.

Detalii despre pistele pe care le analizează anchetatorii puteți citi într-un articol semnat de jurnalistul Dan Andronic aici