Polițiștii din Arad au prins în flagrant patru tineri din Ineu, în timp ce furau catalizatoare. Tinerii cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani au tăiat cu flexul catalizatoarele de pe două autoturisme parcate.

Tinerii alegeau zone care erau intens circulate, iar prejudiciul se ridică la 9.000 de lei. Prejudiciul a fost recuperat parțial, iar tinerii au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Acțiunea a fost sprijinită de Jandarmeria Arad și Poliția Locală Ineu. Tinerii au fost reținuți, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Ei au fost prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Tinerii sunt din localitatea Sintea Mare, iar ei au fost prinși în flagrant în timp ce tăiau cu flexul catalizatoarele de pe două autoturisme. Mașinile erau parcate pe strada Dunării din Ineu.

Spargeri de mașini în Cluj

Acum două săptămâni, mai multe persoane s-au trezit cu mașinile sparte în cartierul Mărăști. Hoții au furat acte și portofele cu bani. Mai mulți clujeni au reclamat pe paginile de socializare că spargerile s-au înmulțit în oraș. Astfel de ,,surprize” s-au întâlnit și în cartierul Mănăștur.

Totodată, vizitele nocturne ale hoților au pus pe jar comunitatea din Gheorgheni, unde mai mulți clujeni se arată revoltați de spargerile în decursul nopții.

Tineri prinși în flagrant în timp ce furau catalizatoare

Polițiștii din Arad împreună cu Jandarmeria au prins în flagrant patru tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani, în timp ce furau mai multe catalizatoare. Tinerii au tăiat cu flexul catalizatoarele de la două mașini, aflate în parcarea Dunării din Ineu.

Ei au fost reținuți pentru sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Ei au fost prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Tinerii acționau în zonele foarte circulate, iar prejudiciul s-a ridicat la 9.000 de lei. Poliția a reușit să recupereze, parțial, prejudiciul. Tinerii au fost arestați pentru 30 de zile.