Arad. O rudă apropiată lui Ioan Crișan a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut familia sa în legătură cu slujba de înmormântare.

Sub anonimat, ruda respectivă a declarat jurnaliștilor că soția lui Ioan Crișan a cerut ca Aurora, contabila omului de afaceri să nu vină la înmormântare.

Această decizie vine în contextul în care ea ar fi declarat anchetatorilor că a avut o relație cu omul de afaceri și a ținut prima pagină a ziarelor zile întregi.

Totodată, fostul șofer al luI Ioan Crișan care a fost condamnat pentru trafic de droguri acum un deceniu s-a întors la Arad în urmă cu două săptămâni.

Arad. Noi informații privind asasinarea lui Ioan Crișan

„Persoana respectivă ar fi recunoscut că ar fi avut o relație cu Crișan”, a declarat ruda respectivă, relatează Antena3.

Oamenii legii au descoperit că pentru mai bine de o lună nu mai funcționau camerele de luat vederi la ferma omului de afaceri datorită unei defecțiuni necunoscute.

În urma cercetărilor s-a descoperit că toate camerele de filmat din parcarea unde se afla mașina lui Ioan Crișan au fost pur și simplu distruse.

Șeful Poliției Române, chestorul Benone Matei, a decis să intervină personal în ancheta și va coordona cercetările din Arad, locul unde a explodat maşina omului de afaceri Ioan Crişan.

Tragicul eveniment ce a curmat viața unui cunoscut și controversat om de afaceri din Arad a avut loc într-o parcare. Polițiștii au descoperit la finalul săptămânii trecute o geantă de scule, în fața Palatului copiilor. Potrivit informațiilor anchetatorilor, cinci persoane sunt suspecte de asasinat, inclusiv oameni din anturajul omului de afaceri Ioan Crișan.

După atentat, reprezentanţii Serviciul Român de Informații (SRI) au anunțat că participă la investigație şi au exclus ipoteza unui atac terorist.

Afaceristul avea o fermă de somn african, amenajată în perimetrul unei foste fabrici de cânepă situată la câțiva kilometri de municipiul Arad. Ferma are 22 de bazine alimentate cu apă termală provenit dintr-un foraj adânc de 900 de metri.  O parte dintre acestea sunt populate de zeci de tone de pește.