Este vorba despre etapa a 26-a din Liga 1, jucată la  Arad.

Partida UTA Arad- CFR Cluj  se anunță extrem de interesantă, având în vedere că ambele echipe trag de puncte.

UTA a ajuns pe locul al șaptelea în clasamentul Ligii 1. Au reușit performanță să aibă cinci meciuri consecutive fără înfrângere.

Adversara din această seară, CFR se află pe locul al doilea în clasamentul Ligii 1. Distanța dintre cele două echipe, la acest moment, este de doar 5 locuri, dar antrenorii susțin că pe teren, strategia de joc va face diferența.

Clujenii speră ca UTA să afișeze oboseală pe teren. Sunt de părere că absența din ultimele etape nu se va vedea, întrucât știu ce și mai ales când se atace.

În fapt, cei de la CFR Cluj pleacă în duel cu soi de detașare, deoarece doar golaverajul i-a clasat pe locul 1 pe  „roș-albaștrii”

Pe de altă parte, nici arădenii nu sunt lipsiți de încredere. Chiar dacă virusul Covid a lovit din plin în echipa lor, Laszlo Balint e optimist.

„La noi nu există titulari. E adevărat, Benga și Erico au cele mai multe minute în acest sezon ca fundași centrali, dar asta nu înseamnă că nu am încredere în cei care vor evolua acum pe pozițiile respective. A lipsit și Iacob, iar Balauru, care a debutat practic în acest campionat, și-a făcut treaba foarte bine.

Categoric, mai avem de lucru, atât din punct de vedere individual, cât și colectiv, dar – una peste alta – ideea este una foarte fermă: am încredere în absolut toți jucătorii care sunt acum în vestiar și sunt convins că vor demonstra că merită să îmbrace tricoul acestei echipe”, declara acest înainte de meciul cu Gaz Metan, scor 2-1.

UTA –CFR Cluj. Ce șanse au

Totuși, pariorii dau cele mai multe șanse clujenilor. La casele de pariuri, cotele variază între 1.75 și 2.15, pe rezultat, CFR să iasă învingătoare, cu cel puțin un gol marcat.

Cele două echipe s-au mai întâlnit în cinci partide oficiale sezonul acesta.

Clujenii s-au impus de două ori, iar arădenii au ieșit victorioși de două ori.

Șansele ca UTA Arad să marcheze cel puțin un gol sunt mari, raportat la rezultatele trecut.

În patru din cinci meciuri jucate pe teren propriu, arădenii au marcat maximum două goluri.