Marți seara, în jurul orei 20:30, un autoturism în care se aflau două persoane, soț și soție, a derapat și s-a răsturnat într-un canal colector.

Conform Inspectoratului de Poliție Județean, mașina a fost condusă de către un bărbat de 81 de ani și se deplasa dinspre Arad spre Ineu. Bărbatul era însoțit de către soția lui, o femeie de 76 de ani.

Autovehiculul a derapat și a lovit două conducte de gaz, după care a s-a răsturnat în Canalul Morilor, la ieșirea din orașul Ineu. Accidentul a avut loc pe DJ 792, la km 36+ 350 m. În urma accidentului rutier, ambele persoane și-au pierdut viața.

Poliția continuă cercetările pentru a stabili cauzele și împrejurările producerii accidentului, informează aradon.ro.

Arad. Soț și soție implicați într-un tragic accident

La fața locului a intervenit o autospecială SMURD și Detașamentul de Pompieri Ineu cu o autospecială de stingere și modul descarcerare.

De asemenea, în sprijinul pompierilor a sosit și descarcerarea grea de la Detașamentul Arad. Pe lângă autospeciala SMURD, o ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Arad a fost mobilizată în cel mai scurt timp.

La locul accidentului au participat 15 salvatori care au încercat să-i scoată pe cei doi prinși în mașină. După mai multe minute de încercare, pompierii au reușit să-i scoată din interiorul mașinii. Ambii erau inconștienți, iar reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență au efectuat manevre de resuscitare. Din nefericire,atât bărbatul, cât și femeia, au fost declarați morți.

Din primele cercetări, cei doi se întorceau de la o înmormântare. Bătrânul a pierdut controlul volanului și a lovit două conducte de gaz, după care a căzut într-un canal. Pasagerii se întorceau de la Arad și se îndreptau spre Ineu. Totodată, șoferul mașinii, în vârstă de 81 de ani, era însoțit de nevasta lui, o femeie în vârstă de 76 de ani.

Poliția continuă cercetările cu privire la tragicul accident ce s-a produs la ieșirea din orașul Ineu.