Campingul din stațiunea Ghioroc, județul Arad, a fost deschis înaintea Paștelui, iar ștrandul Neptun se va deschide oficial la 1 iunie ac.  Plaja Lacului Ghioroc a însemnat și amenjarea unui parc de distracții pentru copii.

„Suntem în toiul pregătirilor pentru un nou sezon estival.  Terasele stațiunii de interes local Ghioroc sunt deja deschise, dar cu respectarea restricțiilor legale. Se muncește acum și la curățenie, dar și la un nou debarcader unde vor fi amplasate hidrobicicletele. După sărbători avem programate și alte lucrări cerute de turiști. Astfel, în parteneriat cu Consiliul Județean Arad, se va asfalta și o parte din drumul de acces spre camping. Anul acesta vom avea și un parc de distracții cu carusele, mașinuțe și alte jucării destinate copiilor”, a declarat Iustin Cionca, președintele CJ Arad, pentru știriletransilvaniei.ro

Arad. Super veste de la autorități! Un nou ștrand e aproape gata

Baza de agrement de pe malul Mureșului va avea o altă față. Surpriza anului este dată de amenajarea unui skate-park.

“Vom reface suprafața încât să fie netedă, vom monta rampe și câțiva stâlpi de iluminat pentru ca Skate-Park-ul să poată fi folosit și după lăsarea întunericului. Cred că va fi un punct de atracție și o bucurie pentru iubitorii acestui sport”, a declarat Călin Bibarț, pentru știriletransilvaniei.ro

Ce lucrări se fac

Așa cum am promis, urmează să demolăm anumite părți de clădiri care sunt pe punctul de se prăbuși, igienizăm zona, asfaltăm, văruim, după care vom verifica toate contractele de concesiune-închiriere din ultimii 30 de ani. Vom vedea perioada de valabilitate a acestora și dacă s-au respectat condițiile. De asemenea facem și un PUZ, astfel încât să reînviem această zonă”, a mai spus primarul Aradului, pentru sursa citată.

România se află în scenariul verde. Asta înseamnă că s-a renunțat la unele măsuri de restricție. În ceea ce privește organizarea petrecerilor, numărul persoanelor va fi în continuare limitat.