Tiberiu Ciul, membru PNL, directorul Gospodăririi Comunale Arad a piedut lupta cu coronavirusul

Tiberiu Ciul, membru PNL Arad, la doar 40 de ani, se pare că a dezvoltat o formă galopantă a virusului COVID-19 și în doar două săptămâni boala l-a învins.

PNL Arad și-a exprimat regretul și îndurerarea pe pagina de Facebook:

”Cu multă tristețe și durere, ne luăm rămas bun de la cel care ne-a fost coleg și prieten, Tiberiu Nicolae Ciul. Tibi a fost colegul care mereu punea suflet în tot ceea ce făcea și mereu ne inspira prin acțiunile sale. Faptul că acesta a fost un luptător a demonstrat-o până în ultima clipă, iar pentru noi, prietenii și colegii, așa vei rămâne în amintirea noastră. Transmitem pe această cale sincere condoleanțe familiei sale și multă putere!
Rămas bun, Tibi! Dumnezeu să te odihnească în pace!”

O luptă cu o boală perfidă și un virus mult prea puternic, o luptă pe care Tiberiu Ciul nu a reușit, din păcate, să o câștige. Directorul Gospodăririi Comunale Arad a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, 9 spre 10 ianuarie, în spitalul COVID Arad. La doar 40 de ani, fără a avea alte comorbidități știute, Tiberiu Ciul a ajuns în urmă cu aproximativ 2 săptămâni internat la spitalul din Grădiște fiind infectat cu noul coronavirus, anunță aradon.ro.

Din câte se pare plămânii lui au fost extrem de afectați, în proporție de 85%, și medicii nu i-au mai putut salva viața.

Tiberiu Ciul a fost economist de profesie

Tiberiu a absolvit Facultatea de Științe Economice din cadrul UAV în 2003 și un masterat în administrarea financiar – contabilă a întreprinderii. Economist de profesie, Tiberiu Ciul a lucrat între anii 2005- 2006 la Astra Vagoane Călători SA. Din anul 2006 până în 2015 a fost şef achiziţii comercial la Astra.

În anul 2015 a ajuns director general adjunct al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad, iar apoi timp de un an a fost director general al Camerei. Apoi a devenit director al Gospodărei Comunale Arad. Între 2010 – 2012 a fost membru în Consiliul de Administrație a Companiei de Transport Public Arad.

Mesaje de îndurerare ale prietenilor

Condoleanțele adresate familiei și mesajele de îndurerare ale prietenilor și cunoscuților au început să se înmulțească pe paginile de Facebook ale acestora. La fel și presa locală a consemnat trecerea în neființă a lui Tiberiu Ciul și a transmit propriile condoleanțe.

Un prieten a transmis pe Facebook: ”S-a stins din viaţă mult prea devreme prietenul şi colegul nostru Tiberiu Ciul. O să ne lipsească spiritul său deschis, activ, iniţiativa, mâna de ajutor pe care era oricând gata să o întindă celor din jur. Dumnezeu să-l odihnească în pace, condoleanţe familiei!”

Dumnezeu să-l odihnească în pace !