Un autoturism în care se aflau cinci persoane, între care și doi copii, a căzut într-un canal cu apă. Canalul se afla pe o latură centurii rutiere a oraşului Ineu. Autoturismul a ajuns în canal și a rămas, pe roţi, în apă până la nivelul geamurilor. Trei dintre ocupanţi au rămas blocaţi în autoturism şi au fost salvaţi de către pompieri.

La sosirea echipajelor de intervenţie, au mai fost găsite două persoane rănite, care au reuşit să iasă din autoturism. Aceștia erau un bărbat şi o fată minoră, ambii având politraumatisme. Ulterior, toate victimele au fost transportate la spital .

în canal

Purtătorul de cuvânt al ISU Arad, George Pleşca, a declarat, duminică:

„Ieri 20.03.2021, în jurul orei 23.30, Garda de Intervenție nr. 1 Ineu din cadrul Detașamentului Ineu a intervenit cu 1 autospeciala de stingere si modul descarcerare, 1 autospeciala SMURD de prim ajutor și 1 SAJ pe centura orașului Ineu, pentru salvarea a 3 persoane, blocate într-un autoturism ce  a căzut în canalul de pe marginea șoselei.

La sosirea echipajelor de intervenție, autoturismul era în canal, pe roți, în apă până la nivelul geamurilor.

Echipajul de salvatori a acționat pentru extragerea celor 3  victime din autoturism,  2 adulți (1 bărbat și 1 femeie) si un minor de 10 ani. Toți 3 în viață dar cu multiple traumatisme si hipotermie.

A fost solicitat în sprijin si echipajul SMURD Terapie Intensivă Mobilă a Detașamentului de Pompieri Arad.

La locul accidentului au mai fost găsite 2 victime ( 1 bărbat și 1 minoră), iesite din autoturism, cu politraumatisme.

Toate cele 5 victime au fost transportate la unități medicale.”