Atacantul francez Billel Omrani și-a prelungit contractul cu CFR Cluj pentru încă doi ani. Omrani se afla în ultimele șase luni de contract, iar echipa clujeană risca să-l piardă gratis pe acesta.

Atacantul a avut o evoluție slabă, reușind să înscrie un gol în 13 luni și trei săptămâni. Datorită formei dezastruoase din ultima perioadă, mai multe cluburi și-au pierdut interesul față de el.

Străinul-vedetă de la CFR Cluj nu a mai marcat un gol de pe 1 decembrie 2019, de la meciul cu Hermannstadt, 1-1.

Datorită evoluției slave în campionatul românesc și în alte competiții, Omrani a devenit rezervă utilizată în bucăți din meciuri, nu într-un meci întreg.

Salariu de 18.000 de euro pe lună

Atacantul francez evoluează la CFR Cluj din 2016. El a fost tranfesrat de la Marseille și are o cotă de piață de două milioane de euro, informează AGERPRES.

Vârful echipei clujene are 27 de ani și încasează lunar de la club un salariu de 18.000 de euro pe lună.

Billel Omrani este unul dintre cei 3 atacanţi pe care îi mai are în lot CFR Cluj. Celelalte două variante sunt Mario Rondon şi Gabriel Debeljuh.

Etapa a 18-a din Liga 1 se încheie cu partida Hermannstadt – CFR Cluj.

CFR Cluj ocupă locul doi în Liga I

Meciul dintre FC Hermannstadt şi CFR Cluj va avea loc luni 25 ianuarie, de la ora 20:30, pe Stadionul Gaz Metan din Mediaş.

Partida se va desfăşura fără spectatori, în conformitate cu normele impuse de autorităţi pentru combaterea răspândirii virusului SARS-Cov-2.

FC Hermannstadt a scos spre vânzare 3.000 de bilete ”virtuale” pentru acest meci.

CFR Cluj se află pe locul doi în clasament, cu 37 de puncte. FC Hermannstadt ocupă locul 14 cu 16 puncte.

Oaspeţii vin după o victorie împotriva celor de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, iar  FC Hermannstadt a reuşit să obţină doar un punct cu Academica Clinceni în etapa precedentă, 0-0.