Turneul 5 al Ligii Naționale de Baschet masculin va avea loc la Oradea

Conducerea CSM Oradea a anunțat pe pagina sa de Facebook că cel de-al cincilea turneu din noua ediţie a campionatului Ligii Naţionale la baschet masculin, care ar fi trebuit să se desfăşoare la Miercurea Ciuc în perioada 14 – 15 ianuarie, va avea loc în cele din urmă la Oradea, în aceleași zile.

”La începutul sezonului am lansat o Campanie de Responsabilite Socială. Atunci băieții au ales să promoveze mesaje precum Unitatea, Pacea și alte mesaje dedicate unor Comunități puternice.

E momentul să punem aceste lucruri în practică și să fim solidari cu cei de la CSM Miercurea Ciuc și cu comunitatea ciucană. Turneul de săptămâna viitoare trebuia să fie organizat de către cei de acolo, însă un incendiu a lovit orașul și peste 250 de oameni au rămas pe drumuri, ei fiind găzduiți acum de Sala Polivalentă din Miercurea Ciuc. Astfel, Oradea a preluat Turneul de Campionat.

Vrem să venim în ajutorul comunității din Ciuc, iar în acest sens vom organiza o licitație caritabilă unde veți putea licita pentru maieurile de joc ale jucătorilor noștri. Vor fi în total 30 de echipamente de joc și ne dorim să fim un exemplu de comunitate frumoasă, unită și inimoasă.

În cursul zilelor următoare vom da startul licitației și vom anunța regulamentul acesteia”, a anunțat CSM Oradea pe pagina sa de Facebook.

O postare anterioară referitoare la același subiect prezintă bucuria CSM Oradea că va juca pe teren propriu:”Ne place să jucăm acasă, dar e clar – Ar fi fost totul mult mai frumos cu public!”

Așadar, turneul 5B va fi găzduit de Arena Antonio Alexe Oradea şi va aduce săptămâna viitoare la Oradea echipele SCM Timişoara, CSM VSKC Miercurea Ciuc şi CSM Focşani. La acestea se va adăuga formaţia gazdă CSM CSU Oradea.

Programul Turneului 5 al Ligii Naționale de Baschet masculin

Programul jocurilor pe zile este stabilit, astfel că joi, 14 ianuarie, CSM CSU Oradea se va duela cu CSM Focşani, iar SCM Timişoara cu CSM VSKC Miercurea Ciuc.

Vineri, în 15 ianuarie, CSM Focşani va juca cu SCM Timişoara, iar CSM CSU Oradea cu CSM VSKC Miercurea Ciuc. Deocamdată, orele de disputare ale acestor meciuri nu au fost stabilite.

Cel mai probabil, meciurile vor putea fi urmărite în transmisiune directă pe platforma de YouTube FRB TV.