Unul dintre cei mai cunoscuţi sportivi români pe plan mondial, la ora actuală, luptătorul Benny Adegbuyi, a fost prezent în cursul zilei de vineri, la emisiunea, „Interviuri pe Faţă”, unde a discutat despre cariera sa, despre meciul anului 2020, dar şi despre perioada în care s-a confruntat cu noul coronavirus.

Potrivit spuselor lui Benny Adegbuyi, acesta a fost identificat pozitiv cu virusul chinezesc, iar forma bolii nu a fost tocmai una uşoară, necesitând purtarea unei măşti de oxigen pentru mai multe zile consecutive.

Benny Adegbuyi: „A trecut și sunt bine”

„Eu am avut deja COVID-19, am avut o formă mai urâtă, m-am simțit foarte rău, am stat și cu oxigen câteva zile. Dar uite că a trecut și sunt bine. Nu m-aș vaccina acum, dar în cazul în care e nevoie, o voi face. Acum nu e nevoie, probabil că o să mă vaccinez, eu fiind sportiv de performanță.

Noi călătorim foarte des, o să plecăm foarte mult în cantonamente, avem meciuri în Olanda sau în diferite alte țări, am avut multe evenimente și în America, și cu siguranță voi ajunge să mă vaccinez”, a povestit, pentru Ora de Sibiu, în cadrul emisiunii „Interviuri pe Față”, sportivul Benny Adegbuyi.

L-a „bătut” şi pe Covid

Luptătorul K-1 a izbutit şi în meciul cu virusul, însă cu toate acestea doreşte să efectueze un set de analize din cauza faptului că se simte obosit.

„Am simțit anumite chestii, am zis că voi mai sta două săptămâni și îmi voi face niște raze la plămâni și niște investigații mai profunde, pentru că prima săptămână am avut impresia că obosesc foarte tare, urcam două etaje unde stau eu și suflam foarte greu și mi-am dat seama că e posibil ca antrenamentul să fie mult mai încetinit. Antrenorul meu, evident, mi-a făcut programul și de forță mai scurt tocmai din cauza post-covid-ului, să zic așa”, a mai spus Benny Adegbuyi.