Bihor. Bărbatul din localitatea Hotar a fost pus sub control judiciar, fiind acuzat că că a violat şi filmat vreme de mai multe luni trei minori.

Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, era cunoscut în comunitate ca fiind liniștit, având un copil.

El lucrează în străinătate, iar acasă se ocupa de creșterea animalelor. El a fost condamnat de două ori pentru conducere fără permis chiar anul acesta.

Bihor. Citește aici integral toată povestea agresoului sexual din Hotar

Când s-a descoperit că a violat și filmat în repetate rânduri trei minori, oamenii din localitate au rămas șocați. Cei trei copii au fost preluați de DGASPC Bihor și evaluați de specialiști. Ei vor fi supuși unei asistențe psihologice după clipele prin care au trecut timp de trei luni.

Ștefan Goția a precizat că cei trei copii sunt bine și beneficiază de toate serviciile de care au nevoie.

„În seara de 24 mai am fost sesizaţi de către Poliţie cu privire la situaţia celor trei minori, copii cu vârste cuprinse între 10 şi 12 ani. Ca urmare, a fost dispusă luarea unei măsuri de protecţie specială pentru cei trei copii.

Actualmente, ei se găsesc într-o unitate de asistenţă specializată şi beneficiază de toate serviciile de care au nevoie, inclusiv de consiliere psihologică pentru problema pe care o au”, a declarat Ştefan Goţia, relatează Bihoreanul.

Copiii erau îngrijiți de concubinul mamei, fiind abandonați de femeie deoarece ea a plecat să muncească în străinătate. Bărbatul ar fi profitat de copii, violându-i luni în șir. Minorii au fost obligați să întrețină relații sexuale și între ei, filmând toate scenele cu telefonul mobil.

Totul a ieșit la suprafață după fetița a reușit să-i mărturisească mătușii la ce au fost supuși de către bărbat. Polițiștii au descoperit numeroase fișiere cu minori în ipostaze sexuale explicite.

DIICOT a preluat cazul, dar au decis să-l plaseze pe individ sub control judiciar. Motivul deocamdată nu e clar, căci anchetatorii nu au făcut publice informaţii despre stadiul anchetei.