Bihor. Scene halucinante în localitatea Hotar. Un bărbat este anchetat de polițiști pentru pornografie infantilă și viol după ce, vreme de mai multe luni, ar fi molestat trei copii. Doi dintre ei cu vârstă de 12 ani și unul de 10 ani.

Marți, procurorii DIICOT Oradea au preluat ancheta pentru a-l aduce pe bărbat în fața justiției.

Mintea bolnavă a bărbatului a întrecut orice limite, el înregistrând abuzurile sexuale la care au fost supuși minorii.

Bihor. Minori abuzați sexual mai multe luni la rând

Abuzurile asupra copiilor au început în februarie și s-au întins până luni, 24 mai, când una dintre victime a vorbit despre toate abuzurile la care a fost supus cu o rudă care, aflând atrocitățile la care a fost supus, a sunat de urgență la poliție, relatează Bihoreanul.

Sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Aleşd, poliţiştii Compartimentului de Investigaţii Criminale din Aleşd au început cercetările cu privire la acest caz care a șocat localitatea Hotar.

Minorii au fost supuși unui control medical, iar cele trei victime, doi copii de doar 12 ani respectiv unul de 10 ani au confirmat calvarul prin care au trecut în aceste trei luni.

Citește aici despre cum Salvați Copiii cere Guvernului măsuri drastice pentru agresori

Agresorul a fost ridicat și dus la audieri de către procurorii DIICOT după ce, în urma cercetărilor la domiciliul acestuia, au găsit numeroase înregistrări a abuzurilor pe care i-a supus pe cei trei minori. Ancheta a fost preluată, marți, de DIICOT Oradea.

Una dintre victime a fost agresată încă de anul trecut. Celelalte două au fost violate din luna februarie a anului 2021. Cei trei au fost lăsați în grija bărbatului de către mătușa lor. Ea avea o relație amoroasă cu bărbatul în cauză. Ea era obișnuită să plece des de acasă, lipsind câteodată cu săptămânile.

În urma cercetărilor, ea a fost cea care a sunat la poliție după ce unul dintre minori i-a povestit ce i s-a întâmplat de-a lungul acestor luni. Femeie a reclamat abuzul asupra copiilor, iar bărbatul riscă ani grei de pușcărie pentru violarea, în repetate rânduri, a minorilor.