Un scenariu demn de o comedie sau de cartea recordurilor a fost respectat de către responsabilii unei lucrări pentru comuna Drăgești, Bihor.

Constructorul ARL Cluj, care lucrează pentru austriecii de la Strabag la reabilitarea DN 76, a îngropat în urmă cu două săptămâni un hidrant chiar în faţa Primăriei Drăgeşti. Muncitorii nu doar că l-au acoperit cu pietriş, lăsându-i afară doar vârful, dar au şi asfaltat drumul în jurul acestuia.

Astfel, în cazul unui incendiu, pompierii ar trebui să stingă clădirea Primăriei sau pe cele din jur cu rezerva de apă din cisterne, pentru că nu s-ar putea racorda la reţeaua de apă. Cazul este semnalat de către cotidianul local ebihoreanul.ro la rubrica bihorel, o rubrică care prezintă situații comice, limită și stranii din județul Bihor. Dorind să remedieze situaţia, Compania de Apă Oradea va comanda unei firme, săptămâna aceasta, dezgroparea hidrantului şi relocarea lui în afara carosabilului. Între timp nimeni nu își explică cum de s-a putut întâmpla așa ceva și cum a fost posibil ca situația să nu fie soluționată imediat pe plan local cu atât mai mult cu cât cel mai probabil proiectul de execuție al firmei contractante nu prevede alt gen de intervenții la infrastructura adiacentă. La final de an însă, așteptând și muncitorii probabil pe Moș Crăciun sau o primă mai consistentă, incidentul trebuie tratat ca atare și însoțit de urările de bine pentru noul an.