Companiile aeriene Blue Air și Tarom au anulat câteva curse programate pentru luna martie de pe Aeroportul Oradea. De asemenea, zborurile pe ruta Oradea-București nu vor mai fi disponibile pentru luna aprilie la compania Blue Air.

Blue Air a decis să anuleze două din cele patru zboruri pe ruta București-Oradea programate săptămâna viitoare, în intervalul 15-21 martie. Altfel spus, singurele zboruri rămase sunt cele din zilele de vineri și duminică. De asemenea, și alte curse din luna martie au fost anulate de către Blue Air.

Campania TAROM și-a anulat mai multe curse de pe Aeroportul Oradea

Pe lângă compania Blue Air, TAROM a decis să anuleze mai multe zboruri în martie spre și dinspre Oradea. În săptămâna 15-21 martie, compania românească a renunțat la două zboruri de marți și la câte unul dintre cele două zboruri de joi și vineri.

Răzvan Horga, directorul interimar al Aeroportului Internaţional Oradea, a precizat că deciziile sunt ale companiilor. Chiar dacă compania Blue Air nu renunță la operarea de la Oradea, încă nu există posibilitatea de a face rezervări pentru zborurile București-Oradea și retur pe portalul oficial al Blue Air.

Conform companiei, zborurile de pe Aeroportul Oradea va opera în zilele de vineri și duminică, zboruri de la Oradea, cu câte un zbor pe zi.

Noi rute de pe Aeroportul Cluj-Napoca

Dacă la Oradea reprezentanții companiei au decis să anuleze mai multe curse, situația e cu totul diferită la Cluj-Napoca. Blue Air a anunțat 15 rute noi în orarul de vară 2021. Noile rute vor conecta Clujul cu destinații-cheie din Europa: Londra Heathrow, Milano Linate, Amsterdam Schiphol, Barcelona, Burgas, Bruxelles, Constanţa, Dublin, Hamburg, Koln, Larnaca, Madrid, Paris Charles de Gaulle, Roma şi Stuttgart.

Blue Air și TAROM au decis să anuleze mai multe curse de pe Aeroportul din Oradea. Zborurile pe ruta Oradea-București nu vor mai fi disponibile pentru luna aprilie la compania Blue Air