Update. Agresorul a fost prins. El este un fost șef al Poliției Locale Oradea

Agresorul femeii înjunghiate pe strada Oneştilor din Oradea a fost prins, duminică, după ore în şir de căutări. El se ascundea într-unul dintre blocurile în construcție din cartierul Ioșia. Suspectul reținut este fostul șef al Poliţiei Locale Oradea, Paul Ladislau Kover, acum resposabil pe probleme de mediu în cadrul instituției.

O femeie a fost înjunghiată în Oradea.

Poliţiştii orădeni au declanşat o anchetă, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, . Asta după ce au fost anunțați că, duminică seară, o femeie a fost înjunghiată de mai multe ori. Incidentul a avut loc pe strada Oneştilor din municipiul Oradea.

Ce spun martorii incidentului din Oradea

Martorii au transmis că pe treptele unui bloc de pe această stradă sunt urme de sânge. De altfel, din imaginile transmise de aceștia se vede că în fața imobilului sunt mai multe echipaje de poliție și medicale, a relatat ebihoreanul.ro.

Incidentul a fost anunţat duminică prin 112, în jurul orelor 18.00. La faţa locului a fost solicitat un echipaj medical al SMURD Bihor. Victima este în stare gravă, dar stabilă, fiind internată la spital. Ea a fost transportată la Unitatea de Primire a Urgențelor de la Spitalul Județean. I se acordă îngrijiri medicale și este supusă unor investigații, mai precizează sursa citată.

Victima are ”5 plăgi prin înjunghiere”

„Pacienta are în jur de 40 ani, are 5 plăgi prin înjunghiere, la nivelul toracelui şi abdomenului superior. Leziunile sunt de gravitate medie şi mare, sigur va rămâne internată în spital”, a declarat duminică seară, şeful UPU-SMURD Bihor, dr. Hadrian Borcea.

Medicul orădean a precizat că femeia este conştientă, stabilă, dar va avea nevoie de mai multe proceduri pentru a-i asigura respiraţia. „Leziunile sunt penetrante, aproape de plămâni”, a mai spus Liviu Borcea.

Femeia și agresorul sunt parteneri de viață

Ultimele informații în acest caz anunță existența unui martor care a asistat la eveniment și care ar fi declarat că incidentul s-a produs în faţa unui bloc. Potrivit declarației martorului, femeia şi agresorul sunt parteneri de viaţă și s-au certat în maşină.

La un moment dat, ea ar fi ieșit, iar bărbatul a înjunghiat-o, după care femeia ar fi fugit în faţa scării, cel mai probabil pentru a se adăposti. La uşă, agresorul a ajuns-o din nou şi a mai înjunghiat-o.

Martorul afirmă că agresorul s-a automutilat

Martorul a mai relatat că ulterior faptei și agresorul s-a înjunghiat, iar apoi a fugit pe jos, clătinându-se, fiind căutat în prezent de polițiști.  De altfel, mașina în care s-au certat cei doi se află, încă, în fața blocului respectiv, cu avariile pornite.

Cercetările în acest caz continuă, la faţa locului fiind poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale, criminalişti, poliţişti de la Poliţia Municipiului Oradea.