Bihor. Spiritele sunt încinse în rândul fanilor clubului sportiv Luceafărul Oradea. Duminică, de la ora 17:30, pe Stadionul Luceafărul de la Sânmartin se va disputa returul barajului de menținere în eșalonul III cu Rapid Jibou, campiona județului Sălaj.

Duminica trecută, în meciul disputat la Jibou, orădenii au reușit să scoată un punct în confruntarea directă , scorul fiind de 1-1.

Echipa antrenată de Ciprian Dianu pornește cu prima șansă, iar un scor de 0-0 va fi suficient pentru atingerea obiectivului mult dorit.

Bihor. Meci cu suporteri pe stadion

„Nu este nimic jucat. Ne aşteaptă returul, în care va trebui să arătăm că suntem echipa care merită să continue în Liga a III-a”, a precizat antrenorul Dianu după meciul de egalitate cu Rapid Jibou de săptămâna trecută.

În returul de duminică, tehnicianul nu se poate baza pe fundașul stânga, Gondor, el fiind suspendat după ce a fost eliminat în minutul 69 în partida la Jibou.

„Îmi doresc foarte mult ca echipa să facă un meci bun şi să obţină victoria pentru a continua şi sezonul următor în Liga a III-a. Suntem conştienţi cu toţii de importanţa jocului, ne-am pregătit bine şi ne dorim sa câştigăm jocul de duminică”, a spus tehnicianul Luceafărului, relatează Bihoreanul.ro.

După ce a bătut vântul pe stadionul din Sânmartin, conducerea clubului a anunțat că este permis accesul spectatorilor, însă cu mai multe condiții. Cei care intră pe stadion trebuie să fie ori vaccinați sau să demonstreze că nu sunt infectați cu COVID-19. Ei trebuie să prezinte la intrare un test PCR negativ, dar nu mai vechid e 72 de ore sau un test antigen rapid, cu rezultat negativ.

Capacitatea locurilor de la stadion este limitată la 25% , altfel spus un număr limitat de 500 de spectatori vor putea vedea pe viu meciul de duminică.

Duminică, 23 mai, de la ora 17:30, Luceafărul Oradea va juca returul  cu cei de la Rapid Jibou. În tur, meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1.