Bihor. În Oradea se va desfășura în perioada 4-6 iunie cea mai mare competiţie de minifotbal de până acum.

La competiție vor participa 48 de echipe, dintre care 32 sunt campioane, iar 16 vicecampioane de judeţ sau municipiu, informează Bihoreanul.

Meciurile vor avea loc pe terenurile de fotbal de la Baza Sportivă Tineretului şi cele două terenuri de la Baza AEK Oradea. În cele două zile de competiție se vor juca 101 meciuri la competiție, întrucât vor fi şi recalificări.

Bihor. 101 meciuri de fotbal în doar două zile

Cele mai bune 15 echipe de la Supercupă se vor califica la Turneul Final al Campionatului Naţional de Minifotbal. Acesta se va desfășura la Râmnicul Vâlcea peste treizeci de zile.

Oradea este reprezentată de campiona AEK Oradea, cea care va susține primul meci al turneului astăzi de la ora 9.00. Al doilea meci pentru echipa orădeană va avea tot vineri seara, de la ora 20.00.

Echipa orădeană a fost repartizată în grupa F, alături de formaţiile Exclusive Tg. Jiu şi Spartanii Rm. Vâlcea. Există 16 grupe a câte trei echipe.

Primele două clasate, din fiecare grupă se vor califica pentru şaisprezecimile de finală. Va urma, apoi faza a doua, cu meciuri eliminatorii, în şaisprezecimile de finală,  optimile de finală, sferturile de finală, semifinale şi finalele (mică şi mare).

Echipele care vor rămâne pe locul trei continuă competiția în cadrul ,,Cupa Fortuna Sports”. Patru echipe la ,,Turneul de consolare” vor obține un voucher ce le va da dreptul de a se înscrie la următoarea ediţie a Cupei României.

Supercupa României la minifotbal se desfășoară la Oradea, în perioada 4-6 iunie. Meciurile vor avea loc pe terenurile de fotbal de la Baza Sportivă Tineretului şi cele două terenuri de la Baza AEK Oradea. În cele două zile de competiție se vor juca 101 meciuri la competiție, întrucât vor fi şi recalificări.

La competiție vor participa 48 de echipe, iar primul meci va începe astăzi la ora 9.00.