Bihor. Supercupa României la minifotbal, desfășurată la Baza Sportivă Tineretului şi la Baza AEK din Oradea, a fost câștigată de Nova Vita Târgu Mureş după ce a reușit să se impună la penalty în fața celor de la Glissando Timişoara.

Competiția s-a desfășurat trei zile, jucându-se peste 100 de meciuri. După cele 90 de minute regulamentare, cele două echipe au remizat 1-1.

După loviturile de departajare, mureșenii au reușit să se impună cu 2-0 în fața timișorenilor.

Bihor. Noua campionă la minifotbal după 100 de meciuri disputate în trei zile

La meciul dintre Nova Vita Târgu Mureș și Glissando Timișoara a participat și internaționalul Claudiu Keșerü. El este unul dintre cei mai apreciați atacanți pe care îi are România în lot.

Datorită unei accidentări nu a fost convocat la meciul cu Anglia, unde echipa națională a pierdut cu scorul de 1-0.

Totodată, și lupta pentru locul trei s-a decis la loviturile de departajare. Echipa câștigătoare a fost Premiere Arad, după un meci intens și plin de ocazii cu cei de la Real Yry Team Iași.

Meciul s-a încheiat cu scorul de 4-4, iar la penalty-uri au câştigat arădenii, cu 3-2. Campioana județului Bihor, AEK Oradea, a fost eliminată încă din sferturile de finală.

După un parcurs fulminant, unde echipa a reușit să marcheze 17 goluri, AEK Oradea a fost învinsă de cei de la Real Yyr Team Iaşi, şi a pierdut cu scorul de 0-1.

Jucătorii de la Nova Vita Târgu Mureş au ridicat trofeul primit din partea lui Mihai Neșu, fostul sportiv ce a suferit un accident grav în timpul unui antrenament la FC Utrecht.

Fostul internațional se află în scaun cu rotile de 10 ani datorită cumplitului accident. El și-a deschis o fundație prin care ajută alți copii cu dizabilități.

Cel mai bun jucător al turneului a fost desemnat Andrei Nemțianu, iar trofeul pentru cel mai bun portar a fost adjudecat de Dragoș Iftimie, de la Real Yry Team Iași.

Nurvil Râmnicu Vâlcea a reușit să câștige Cupa Fortuna Sport, trofeu rezervat echipelor eliminate în faza grupelor.