Astfel, agresorii din Bihor nu au mai ținut cont de nimic. Au împărțit pumni, iar autoturismul a fost distrus cu o crosă de golf.

Inspectoratul Județean de Poliție Bihor a confirmat incidentul și a precizat că vor fi prezentați, azi, 26 martie, cu propunere de arestare preventivă.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii, care i-au reținut pe loc.

Bihor.  Scandal în trafic. Bătaie cu crosa de golf

Procurorii vor să extindă cercetările. Cei trei agresori pot fi acuzați și de tulburarea liniștii publice.

Din primele cercetări ale polițiștilor, reiese că au avut un scandal mai vechi, pe care l-au escaladat în trafic.

„Discuţiile ar fi degenerat, iar cei doi bărbaţi din comuna Brusturi ar fi părăsit locaţia respectivă cu un autoturism, pe drumul judeţean 797, fiind opriţi în trafic de bărbatul de 49 de ani şi rudele acestuia şi, ulterior, agresaţi”, transmit oficialii IPJ Bihor, citați de ebihoreanul.ro

Val de agresiuni în pandemie

Polițiștii recunosc că în ultimul an s-au confruntat cu un val de agresiuni. Cele cu violență au crescut îngrijorător.

Astfel, parlamentarii PNL și UDMR vor să modifice legea pentru denunțarea faptelor care pun în pericol integritatea fizică.

Este vorba despre protecția martorilor.

Denunţarea unor infracţiuni atât de grave, precum cele îndreptate împotriva vieţii, libertăţii sau integrităţii sexuale, cele de trafic şi de exploatare a persoanelor vulnerabile atunci când au ca victime minori, se poate realiza inclusiv cu protecţia identităţii martorilor, în condiţiile Codului de procedură penală. Este o garanţie procesual penală oferită acelor martori care refuză să denunţe astfel de fapte, întrucât se tem de reţelele de crimă organizată care săvârşesc faptele în cauză, se arată în proiectul de lege, ajuns în Senat.

De asemenea, pe masa parlamentarilor există un proiect de lege care prevede pedeapsa cu închisoare pe viață pentru cei care agresează minorii.

Revolta a pornit în urma loviturilor încasate de un copil din Hunedoara, într-un parc din municipiu.