După ce a renunțat la roba de procuror, a îmbrăcat-o pe cea de avocat. Alexandru Lele acuza la vremea anchetării sale că este o victimă a premierului Adrian Năstase. Numele său apare și în cazul morții misterioase a tânărului procuror desemat să-l cerceteze, Cristian Panait.

Lele crede că magistratul s-a sinucis, din cauza presiunilor pe care le făceau superiorii lui să-l aresteze.

Bihor. Avocatul Lele își terorizează vecinii

Potrivit site-ului ebihoreanul.ro, Alexandru Lele este în conflict deschis cu mai mulți vecini de ani de zile. El a fost surprins de camerele de supraveghere cum bruschează o femeie, pentru că refuză să-i vândă casa.

Se pare că fostul procuror a făcut o pasiune pentru imobilele din Oradea. Potrivit publicației bihoreanul.ro, acesta a cumpărat mai multe case de la persoane în vârstă pe care ulterior le închiriază turiștilor

Când planurile de afaceri imobiliare nu i se potrivesc, devine agresiv verbal și chiar fizic.

De imobile nu se ocupă singur, ci împreună cu fiul său.

Avocatul Lele, amendat și  scandal cu 3 echipaje de Poliție

Publicația mai sus amintită scrie că avocatul Lele și-a provocat chiriașii să își agreseze vecinii. Motivul este de-a dreptul banal: crengile unui nuc au căzut pe proprietatea lui. În conflict a intervenit chiar Alexandru Lele, motiv pentru care a fost nevoie să intervină 3 echipaje de poliție.

După fiecare scandal generat, Lele se victimează. Face plângeri nesusținute la Poliție, au precizat vecinii acestuia, citați de e-bihoreanul.ro

„Ca să intrăm în legalitate, am făcut proiect modificator, dar Lele, ca vecin, nu şi-a dat acordul. Dimpotrivă, l-a trimis pe fiul Laurenţiu să ne propună să-i vindem lui, pe bani puţini, şi să plecăm”, este mărturia uneia dintre vecinele cu care se află în conflict.

Avocatul Alexandru Lele a primit amendă în valoare de 6000 de lei și dus la sediul Poliției cu cătușe.

Din păcate, nici această experiență nu l-a făcut să fie mai pașnic, măcar în limbaj, relatează vecinii lui.