Bihor. Mai mulți pasageri au avut o surpriză neplăcută din partea companiei aeriene Blue Air.

Locurile rezervate din timp au fost date peste cap, după ce reprezentanții companiei au decis să comaseze trei zboruri într-unul singur. Avionul trebuia să decoleze de la Oradea vineri, la ora 13.45, având destinația București.

Mulți pasageri s-au trezit cu locurile ocupate. De asemenea, unii dintre călători au primit același număr pe cartea de îmbarcare.

Practic, în aeronavă s-au găsit atât pasageri care veneau din Bucureşti spre Timişoara, cât şi călători care plecau de la Oradea spre Bucureşti, iar ulterior şi pasageri care au mers de la Timişoara spre Capitală, relatează Bihoreanul.

Bihor. Zbor cu ,,peripeții” pentru pasagerii zborului Oradea-București

Persoanele ce trebuiau să sosească din capitală la Timișoara au fost notificați cu doar o zi înainte că zborul a fost amânat pe prânz. Ei au fost transportați la Oradea, unde ceilalți pasageri cu destinație București au urcat în avion. Ei au fost plimbați prima dată la Timișoara.

Toate locurile din aeronava Boeing au fost ocupate, iar păstrarea distanțării sociale a fost imposibilă. Pe lângă aceasta, avionul a avut întârziere, atât de la Oradea, cât și de la Timișoara.

Pentru ca scena să fie perfectă, pasagerii care s-au așezat unde au reușit să găsească loc, la Timișoara, au fost ridicați și mutați în primele locuri din avion. Personalul de zbor a explicat că ,, avem nevoie de 9 pasageri în faţă, din motive de balans, altfel nu putem decola”.

Toate aceste surprize neplăcute au avut loc vineri, când mai mulți pasageri care s-au îmbarcat în zborul Oradea-București s-au trezit cu locurile rezervate, ocupate de alte persoane. Reprezentanții companiei Blue Air au decis să comaseze trei zboruri într-unul singur. Avionul a decolat cu întârziere, iar prima escală a avut loc la Timișoara, deoarece la bordul avionului se aflau pasagerii care aveau destinația București-Timișoara.

Multe persoane au primit același număr de loc, iar personalul avionului, pentru a detensiona situația, au îndrumat pasagerii să-și caute locul primit.