Bihor. Joi, în urma unui incendiu ce a cuprins o gospodărie din Aleșd, un bărbat de 52 de ani a fost găsit carbonizat.

Incendiul s-a produs în jurul orei 8:35 și a fost sesizat la 112. Din primele cercetări, focul a cuprins o gospodărie din Aleșd, de pe strada Oborului. Apelantul a precizat că în interiorul încăperii se află o persoană carbonizată.

Camelia Roșca, maiorul ISU Crișana, a precizat că la fața locului au intervenit trei echipaje de pompieri militari din cadrul Stației Aleșd. Totodată, au fost mobilizate și două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță.

Bihor. Un bărbat a fost găsit carbonizat într-o gospodărie din Aleșd

Un echipaj SMURD Oradea a intervenit la fața locului, iar pompierii au reușit să stingă focul în mai puțin de zece minute.

,,Ajunși la adresa indicată de apelant, pompierii militari au stins operativ (în aproximativ 10 minute) incendiul. El se manifesta într-una din cele trei încăperi ale anexei. Din nefericire, au găsit corpul carbonizat al proprietarului, în vârstă de 52 de ani. Forțele de intervenție au limitat pagubele la câteva unelte depozitate în interiorul încăperii și circa un metru pătrat din tavanul anexei”, a precizat maiorul ISU Crișana, Camelia Roșca.

Pompierii nu au reușit să stabiliească cauzele și împrejurările ce au determinat incendiul.

Reamintim că o gospodărie din Aleșd a fost cuprinsă de flăcări și a curmat viața unui bărbat de 52 de ani. Focul a cuprins una dintre cele trei încăperi ale gospodăriei unde a fost găsit corpul carbonizat al proprietarului. Incendiul s-a produs în jurul orei 8.35, iar la fața locului au fost mobilizate mai multe echipaje de pompieri.

Focul a fost lichidat într-un timp scurt, mai puțin de 10 minute. Totodată, cauzele producerii incendiului nu au fost stabilite, iar pompierii continuă cercetările la fața locului.

Forțele de intervenție au reușit să limiteze pagubele prin intervenția promptă de care au dat dovadă.