Din primele informații, l-a lovit fără oprire cu o bâtă de lemn. Anchetatorii din Bihor l-au găsit pe bătrân într-o baltă de sânge.

Reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au precizat, luni, 15 martie, că instanța a aprobat arestarea bărbatului pentru 30 de zile. Cercetările continuă pentru infracțiunea de omor.

Bihor. Violență la extrem. Un bărbat și-a ucis tatăl în chinuri groaznice

Procurorii au descris firul evenimentelor și sunt îngroziți de numărul mare de cazuri de violență în familie, înregistrate în ultimul timp.

“ Din mijloacele de probă administrate în cauză a rezultat că, în seara zilei de 08.03.2021, in timp ce se afla la domiciliul său situat în comuna Cherechiu, judeţul Bihor, pe fondul unui conflict spontan cu tatăl său, victima P. J. (în vârstă de 77 ani), inculpatul P. I. (în vârstă de 43 ani) i-a aplicat acestuia o singură lovitură cu o bâtă de lemn în zona capului, provocându-i victimei fracturi osoase craniene, care au avut ca urmare moartea victimei, survenită la data de 12.03.2021,” au transmis anchetatorii, citați de Agerpres.

Deși vârstnicul a fost transportat la spital, nu a avut nicio șansă să supraviețuiască.

Dacă va fi declarat vinovat definitiv, bărbatul riscă până la 25 de ani închisoare.