Bihor. Scene de groază, vineri dimineață, în locuința unui polițist de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Salonta. Conform Bihoreanul.ro, bărbatul, în vârstă de 41 de ani, a fost atacat de fostul iubit al fiicei sale, de care fata se despărțise.

Din primele cercetări, tânărul ar fi început să o amenințe pe fată cu un cuțit, moment în care tatăl ei a intervenit pentru a aplana situația.

Fostul iubit al fetei l-a înjunghiat de mai multe ori pe polițist. Victima a fost transportată la Spitalul Județean Oradea și se află la terapie-intensivă, situația lui fiind critică.

Bihor. Înjunghiat în propria locuință

„Pacientul a ajuns în stare gravă. Are multiple plăgi înjunghiate la nivelul abdomenului şi al antebraţului. A fost dus imediat în sala de operaţie”, a declarat, pentru BIHOREANUL, dr. Hadrian Borcea, şeful UPU-SMURD Bihor.

Gheorghe Vidican, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, a precizat că se fac cercetări pentru a se afla cu exactitate ce s-a întâmplat. Atacatorul este în clasa a IX-a la Liceul Tehnologic nr. 1 Salonta.

El are media la purtare 7 datorită numeroaselor absențe. De asemenea, tânărul are deja două condamnări penale. Una pentru că a condus o mașină pe o stradă din Salonta, ia a doua pentru atacul unui alt băiat într-un club.

Băiat cu probleme încă de pe băncile liceului

Tânărul a fost trimis în spatele gratiilor pentru 24 de ore. El a fost condamnat la măsura educativă neprivativă de libertate a supravegherii de o durată de 4 luni. Îi este interzis să intre în cluburi sau baruri, iar părinții au fost nevoiți să plătească 8.000 de lei daune morale băiatului bătut. De asemenea, 2.000 de lei au scos din buzunar pentru daunele materiale produse în club, după altercația pe care a avut-o.

Sentinţa judecătorească nu este, însă, definitivă, deoarece a fost atacată, cu apel, care se va judeca la Curtea de Apel Oradea.